(!)KuraLLar Kesin ve Net(!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

тнєĵøкєя

Altın Üye
Reaction score
0
yakLaşık 1 ay önce HackHeLL UpLoader Team e Başvuru yaptım sırf yaş yüzünden ret ediLdim...
bir yoL buLunamaz mı dediğim de ise Bana şu cevabı verdiLer "kuraLLar Kesin ve Net"...
Halbuki daha önce HuT a aLınan Kadir[Lord] 15 yasındaydı bununLa da kaLmamakLa birLikte Hut kuraLLarında haftada 2 kere PayLaşım yapmak Şart Ama ayLardır siteye girmeyen HUT üyeLeri var
Şimdi kurallar KESİN ve NET Ama HUT HaLine Bakın!ve oLumLu oLumsuz GörüşLerinizi yazın!!!

Tesadüfen Gördüm Konunu. Şimdi Buraya BişeyLer Yazmam, BazıLarının AkLına Başka ŞeyLer Getirecektir. SevgiLi Kardeşim; Her KuraL YazıLı DeğiLdir. KriterLeri Yerine Getirmen Demek, Oraya ALıncağın AnLamına GeLmiyor. MaaLesef. HackheLLde İşLer BöyLe İşLiyo. Doğrumudur. YanLışmıdır. Orası TartışıLır. Ama Sende Ne Kusur GördüLer, Orası Çok İLginç. Sorunusuz Bir Üyesin. Kriterleri yerine Getirdiysen ALınmaLısın.

benim görüşümde şu kişi olark konuşmayım ama hh mod bölümüne baktıgımızda en az 10 kişiyi aylardır göremiyorum bazılarının mazeretleri olabilir ama hepsinin de mazereti yoktur sanırım bence yönetimde hh için birşey vermeyen bir çok kişi var onların da gözden geçirilmesi iyi olur konuyu açan arkadaşa da katılıyor bu yönden eger biz üye olark bir çok katımız varsa siteye yönetici olmak isteyenlerin veya olanların daha çok sorumluluğunın ve katısının olmasını beklemekte gayet doğal ...

Evet cocuk hakLı Yaşı geLmiş Artık

herkes huta alınacak diye bişey yok

ayrıca yas sınırı herkese uygulanır arkadas belki yasını yalnıs söylemiştir yoksa almazlar kim oılursa olsun

kural dedigimiz sey kriterlerdir sen kriterlere uymuyosan yapacak bişey yok demektir ayrıca bir kac istisnai durumu göstererek bakın bunu aldılar benı almadılar gibi bir tavır olmaz.

ve ayrıca benım aklıma su soru takılıyor

"paylaşımlarını huta girmek için mi yapıyosun yoksa hackhell e faydalı olmak için mi?"

HackheLL upLoaD Area'nın Ve HackheLL'in KuraLLarı Kesin Ve Nettir.

Ayrica HackheLL'de Rütße KoLay veriLmedigi Gißi KoLay aLınmaz.

HackheLL upLoad Area'da oLupta HackheLL'e ßirşey KatmayanLar ßeLLi zaten. Ama MaLum Türkiye ŞartLarı 1024 mßLık HızLa ßir UpLoaDer Ne kadar upLoad YapaßiLir. 8mßitLik ßagLantiya Hepsinin ßütçesi eL verir mi Ki eL versede 80kß/Sn iLe N yapıLaßiLir TartıŞıLır.

ßunLaRIN Takißi KoLayDIR. HackheLL upLoaD Area SorumLuLarının ßir ßiLdikLeri Vardır. ßöyLe SinirLenmeye Gerek yok. Yaş'a GeLince upLoad Area'da Yaş SINIRININ OLmaSI VE EN KaTI ŞekiLDe uyguLanması Gerektigi Kanaatindeyim..

İyi ForumLar..

benim görüşümde şu kişi olark konuşmayım ama hh mod bölümüne baktıgımızda en az 10 kişiyi aylardır göremiyorum bazılarının mazeretleri olabilir ama hepsinin de mazereti yoktur sanırım bence yönetimde hh için birşey vermeyen bir çok kişi var onların da gözden geçirilmesi iyi olur konuyu açan arkadaşa da katılıyor bu yönden eger biz üye olark bir çok katımız varsa siteye yönetici olmak isteyenlerin veya olanların daha çok sorumluluğunın ve katısının olmasını beklemekte gayet doğal ...

KemaL Abi Sana Takılıyorum Harfi Harfine Abi..

hmm

kurallar çiğnenmek içindir zaten... kardeş sabırlı ol sonunda hakettiğin yere geleceksin...

Başlık Çözüm Bulmaktan Ziyade Modları ve HuT Team üyelerini - Yargılamaya - Geçmiş durumda .
Çok başka yerlere kaymaya başlamış .

HuT iÇin Yaş sınırı Tartışıldı ve bir karar alındı .
Bunun uygulanması kadar doğal bir olay yok .
Kaldıki gerekli şartları sağladım - Haftada En Az 2 Upload - yaparım diyen herkesinde HuT'a alınacak diye bir kaidesi yok .

hahah 1.5 sene önce 2 hafta tatilde olduğum için upload yapmadığımdan atılmıştım.

ve saygıyla karşılamıştım

ve sonra yapmayanları sölemiştim hallederiz dendi konu kapandı

Bakıorum olay bi sene geçmesine rağmen aynı..

Bi uygulama yapmak şart..

hahah 1.5 sene önce 2 hafta tatilde olduğum için upload yapmadığımdan atılmıştım.

ve saygıyla karşılamıştım

ve sonra yapmayanları sölemiştim hallederiz dendi konu kapandı

Bakıorum olay bi sene geçmesine rağmen aynı..

Bi uygulama yapmak şart..

tabi yaparlar ya bizi banlarlar yada mesajımızı silerler :D:durdurun

hh ıcın gırıp gırmemek onemlı degıl kuzay 1 ay gırmeyende mod 5 ay gırmeydende mod :D ben modken hergun sitedeydım Kendimi övmek için sölemiyorum mod olma gıbı artık bir lüksümde yok .yanı herşey boş.... vegance kardeşime katılıorum madem yaş denılmıs dıger yasa takılan arkadasları nıye aldınız mantıksız yanı?

valla ben kendi adıma kimseyi yargılamıyorum şunu söylüyorum eger modluk yapmak istemiyorlarsa boşuna yer işgal etmesinler bazı yerler dolu diye hak eden bi çok kişi aday olamıyor .. ayrıca herkes bunları kendim için yazmadığımı bilsin de polomik çıkmasın modluk başvurusu yapmak istemediğimi çok önceden söylediğim için bunu belirtim dedim bilen var bilmeyen var o bakımdan ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri