kardeş zoom yada page up-down u kullanabilmen için o klavyedeki
driver cd sinden kurman gerek
soft driverlerle zoom kullanılmaz
ulash kardeşim
linkleri liste halinde verebilir misin
kopyalayacağımız şekilde yani
sabaha hazır olsun inşallah
dosum klavyeyi alınca vermemişler....ne yapıcaz şimdi orijinal driverını bulamazmıyım internetten çok lazım kardeş...ben bulamadım...bunun orijinal driverını mutlaka nete komuşlardır..anlayan arkadaşlar driver konusunda yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler... ulaş bu işi halletsen halletsen sen halledersin...işallah buluruz
YouTube - Zoom Slider
bu şekilde olması lazım olmuyor
site adı vermek yasakmı bilmiyorum ama burada ayrıntılı açıklamıştım
driverın adı intellitype pro.... şu an software mouse ve klavye için olanları kullanıyorum ama dediğine göre orijinal bulmam lazım
bahsettiğin klavye mouse setini bende kuLLanıyorum..gerçi şu anda kuruLu değiL ama driverı duruyor oLması Lazım..eğer buLabiLirsem kLavye setinin yanında geLen cd'yi upLoad ederim..
allah senden razı olsun kardeş ne diyeyim sana...
lütfen bi zahmet umarım zoom çalışır yalnız modele iyi baktınmı
1027 ve 1008
ok benim indirdiğim software de öyle biliyorum..ama sendeki orijinalse zoom çalışması lazım...
beklemedeyim teşekkürler...geceye kadar burdayım.... meşgulsen yarında olur
ama kardeş cd de hem mouse hem klavye 2 side var değil mi?
upLoada şimdi başLadım aksiLik oLmazsa eğer 15 dakka sonra hazır oLur..evet hem kLavye hem de mouse için yazıLımLar mevcut cd içerisinde..
ellerine sağlık.....bu arada müzikle gitarla ilgili problemin olursa her zaman yardımcı olurum müzik öğretmeniyim....karşılıksız kalmaz... sana zahmet verdim sağol