Kurtlar RTÜK'ü kilitledi

bence yayınlanmalı!!! demişki "çocuğum örnek alıyo!!"

Alla Alla??Biz neden örnek almıyoruzz???çocuğunu adam gibi yetiştirdinde örnek mi aldı mafyayı???hayret bişi ya!!!lan ne adamlar var ya...bak gene sinir katsayım yükseldi!!!

adamlar birebir gerçekleri veriyo...gençlere "hadi gençler adam asalım keselim vuralım!!!"demiyoki???!!!

yayınlansın...sonuna kadar arkalarındayız...

Ülkemizde yayınlanan bir çok dizi var.
Bir kısmı da güneydoğudaki feodal yapıyı ve kanunların hiçe sayan töreyi gözler önüne seriyor.
Garip garip isimleri olan kahramanları var. Millet onlardan özenip kendi çocuklarına bu isimleri koyuyorlar.
Şimdi bu millet bunları da izliyor. Örnek alıyorsa bunları da örnek alıyor.
Zaten dizlier de eğer sosyal mesaj vermek istiyorlarsa bu tarz konuları gündeme getirerek çarpık uygulamaların görülmesine vesile oluyorlar.
Ayrıca bu dizlerde ne hikmetse güneydoğudaki halk pek de ezilmiş gibi durmuyor.
Dizlerdeki yolları karlar kapamıyor , tam tersine jipler süslüyor.
İnsanlar sefalet çekmiyor sefahat sürüyor. Millet de bunları izleyip örnek almıyor.

Bu ne yaman çelişkidir ya? Bu tarz dizler bin tane yalanı karşımızda sıralayıp milleti uyuturken , gerçeklere dayanan ve hakikaten söylenemeyenleri gayet net bir şekilde insanın gözüne sokan bir dizi daha yayınlanmadan eleştiri alıyor.
Bırakın yayınlansın kardeşim. Bu ülkede şiddet var mı? Var...
Hırsızlık mafyacılık almış gitmiş mi? Evet hem de içimize kadar işlemiş.
Doğudaki fakir gençleri İstanbul'a getirip hırsızlık yaptıran çeteler var.
Arabaları çalıp satıyor ya da sahiplerinden şantajla para sızdırıyorlar.
Terör örgütü uyuşturucudan nemalanıyor mu? Evet!
Orada görev yapan güvenlik güçlerinin lojmanları taşlanıyor mu? Ona da evet!
Çocuklar terör yüzünden okula gidemiyor ve cahil bırakılıyorlar mı?
Bunlar ilerde Potansiyel suçlu olacaklar mı? Hepsine evet...
Halk işsizlik , cahillik , fakirlik içinde kıvranıyor mu? Evet...
Her gün Trükiye'de başka illere gelen asker cenazelerindeki acıyı inkar mı edeceksiniz?
Bu insanlar niye ölüyor? Kim bundan nemalanıyor? Aslında hepsi apaçaık ortada.
Ama görmezden geliniyor. Olaylar hep başka türlüymüş gibi yansıtılıyor.

Şimdi bu dizi yayınlandığında bölge gerçekleri insanların gözünün içine sokulacak.
Söylenmeyen ne varsa hepsi ortaya çıkacak.
Ne dolaplar döndüğü , aslında mağdurun kim olduğu ortaya çıkacak.
Aslında süslü püslü ağaların gerçekleri değil gariban halkın gerçekleri ortaya çıkacak.
Şiddetse o bölgede sonuna kadar var.

Irkçılığa gelince verilecek tek mesaj var. Aslında milliyetçiliği körükleyecek diye korkuluyor.
Mesaj çok açık. Eğer becerip dizide verilirse herkesin anlaması çok kolay olacak.
Ama bizim siyasetçilerimiz nedense bu mesajı bir türlü veremiyorlar.
Bir umut belki bu dizi verir de insanlar daha kolay anlarlar...

İşte mesaj;
Türkiye cumhuriyetine vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkes (etnik kökeni ne olursa olsun) Türk olarak kabul edilir.
Problem kimlik problemi değil , ekonomik problemdir.
Bu işten rant sağlayanların problemidir.

Bu televizyonda yayınlandığında mı şiddeti körükleyecek?
Hadi canım siz de..
İzlemek mi? Orası size kalmış.
Ya izler gerçekten ne olduğunu görürsünüz ya da Ağa dizleriyle polyannacılık oynamaya devam edersiniz. Seçim sizin...

Bu halkta iyiki bi şikayeti öğrendi bea :)
Biri Dark_angel ı şikayet eder diğeri Polatı.. Töbe töbe :p

Her zaman için bu böyledir. Yapılan usulsuzlukleri ve yapılan haksızları anlatan filmlerin hepsini başına gelir böyle şeyler açıkcası meyve veren ağacı taşlarlar.

ülkemızde cahıl ınsan sayısını ve artıst ınsan sayını dusununce sıkayetlere bıraz da olsa hak verıorm ama bence yayınlansa cokta fena olmaz...

şuana kadarki hiçbir bölümünü izlemedim pek ilgilenmiyorum tv ylede pek ilgilenmiyorum ama bu tip dizilerin çocukları etkilediği kesin bnm tek beğendiğim dizide bi arka fon müziği vardı o güzeldi başkada bilmiyorum ama necati yle muhabbet etmişliğim var 2-3 kere çırağan a paso gelir

liselerde ki şiddet olayını tetikleyen olayların başında gelio bence kurtlar vadisi..
ben dizi ilk başladıında lise sondaydım..

dönemin ortalarına dooru yanlış hatırlamıosam.. dizi başladı 3-4 hafta sonra okulda olaylarda başladı..
çocuklarını düzgün yetiştiremiolarsa biz napalım demiş bi arkadaş (yada benzeri bi cümle) ama ne yazıkki Türkiye nin gerçeği bu adam aileden ilgi görmeyince kendini tv ye vuruo.. heleki yaşıtlarından biraz güçlü kalıplı vs ise okulda reis meis ayaana yatıp haraç kesmeye çalışıo daha sonralarda kapıo evden bi bıçak haraç vermeyeni wc de sıkıştırıo fln.. ben bunlara bizzat şahit oldum..

gelir düzeyi yüksek ailelerin çocukları dizideki takım elbiselerden alıo çocuklarına çocuklar kendini iice polat alemdar fln sanıo..
arkadaşlarıyla muabbet ederken dizideki replikleri kullanıo..

bence bizim toplumumuz için zararlı bi dizi bu..

şayet dikkat ederseniz. liseli öğrenciler dizi bittikten sonra bu aralar yavaş yavaş tekrar spor giyinmeye başladı.. geçen sene fln komple takım elbise pardesü fln takılıolardı :)

sırf bunu deil bütün dizileri yayndan kaldralm herkes rahatlasn hehe:)

hic bi bölümünü kacırmadım .. bunuda kacırmam heralde :)

evet lisedeki olayları etkileyebilir ama bundan etkilenende zeka katsayısıyla ters orantılı bı olay....

nasıl kı deliyürekte yusuf beyaz kösele giymişti o hafta heryerde uzun paltolu beyaz köselili agır abiler vardı bundada cıkar bişiler..

hem bizim genclerimiz pikachudan bıle ornek alıp ozenıyosa warsın buda olsun

bizim türk toplumumuz biraz cahil ve akla gelmicek hareketler yapıyor sanki fotokopi makinası gibi tv de gördüklerini yapmaya çalışıyor.tw bi hayal dünyası yapay gerçek degil.ama bizim insanıız gerçek gibi aynısını yapıyor toplumumuzun birazda bilinçlendirilmesi egitimin ne kdar önemli oldugunu bu konular önümüze gelince daha iyi anlıyoruz.

kurtlar vadisini izlemedim ama kurtlar vadisi terörü izlicem ilk bölüm olarakta izledim
çünkü çok beğeni topladı bunun için izlicem bide kaldırılma filan bunları geçiçen bunları yazanlar bişey yazıcaktım ama neyse
okullarda şiddet bunun sayesinde olmadı ne alakası varsa bi iki salak bişey yapıyo diziye atıyolar milli eğitim bakanıda normal diyo okullarda yaşanan olaylar
neyse bi de kaldırılırsa bu dizi sadece diyorum ki YAZIKLAR OLSUN

Diger dizilerin sorunlari bitti de buna gelindi sanki. Kisitlama cok cahilce bir
sey olur. Demek ki yeterince insan seyretmek istiyor ki halen yayinda.
Hic bir dizi kafana silah dayiyarak sunu sunu yap demez. Aileler cocuklarin
kotu etkilencegini dusunuyorsa daha cok ilgilensinler, daha duzgun
aile terbiyesi versinler. Hic bir iyi uslu cocuk Kurtlar Vadisi seyrederek
Mafya uyesi olma hayali kurmaz..

Ben diziyi dün izledim ve cok begendim.normal olarak kurtlar vadisini sevmezdim ama doğuda gerçekten yaşanan olayları anlatıyor.gazete okumayan haber dinlemeyen dingillerin bilinçlenmesini sağlayacaktır büyük ihtimalle.

Dizinin başlangıcındaki yazının bir kısmında bu olaylar hayal ürünüdür diye yazıyor.
Ben de onu Rtük'e şikayet edecem. Bunların neresi hayal ürünü yav? Hepsi gerçek!

LaZiSH' Alıntı:
Şahsen ben izLiyorum ama ne PoLat gibi uzun pardesü giyiyorum ne de ters ters bakıp gereksiz yerLerde 'şekiL' sözLer söyLemiyorum ama herkes ben değiL ki :p
ama üLkem insanı kendini Charizard zannedip camdan uçmaya çaLışabiLiyor,kendini PoLat zannedip saçma hareketLerde buLunup dayak yiyorsa şikayetLer yersiz değiL demek oLur bu..
yayınLanırsa izLerim,yaynLanmazsa da banane.. :)

ne guzel soylemissin yaa
Valla dogru bile tipler var
hatta ben bi ornek veriim benim amcaoglum
adam kendini resmen Polat saniyormus yaa
millete sikarim topuklarina falan diyormus
hehheheh ulen ne komik milletiz biz yaaaa

Geri