kurtlar vadisi 91.BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Kurtlar Vadisi Pusu’da macera son hızıyla devam ediyor. Sezon finaline adım adım yaklaşırken, solukları kesecek 91. bölüm, 20 Mayıs Perşembe akşamı Star TV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.
Bedri, örgütten kime, niye pusu kurulmasını isteyecek? Pusuda çıkan çatışmada İnci ve Bulut’a ne olacak? İskender’le arasındaki köprüleri atan Zaza, Polat Alemdar’la görüşebilmek için kime gidecek? Zaza ve Polat’ın pazarlığında neler olacak? Polat’ın kızını kaçırmak için harekete geçen İskender, başarılı olabilecek mi? Polat, kızını İskender’den koruyabilecek mi? Kızının peşinde olan İskender’e baskın yapan Polat Alemdar’ı bekleyen büyük sürpriz ne olacak?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 20 Mayıs akşamında Star TV ekranlarında olacak…

☼«InfernaL»☼;5014688' Alıntı:
Film iyi güzelde, şu Ebru da güzel fakat rolü yüzünden ne uyuz etti milleti de diziyi de ya...

aynen katılıyorum:thumbup1:

Abi polat romboyu geçti,kurşun işlemiyor.E tabi şirket benim olsa bana da işlemezdi.İşte bu dediğimde olmasa çok kaliteli bir dizi.Yinede izliyorum ne yapim alternatifi yok...

Abi polat romboyu geçti,kurşun işlemiyor.E tabi şirket benim olsa bana da işlemezdi.İşte bu dediğimde olmasa çok kaliteli bir dizi.Yinede izliyorum ne yapim alternatifi yok...

aslında ezel var bence buna alternatif olarak sayılabilir.
yoksa gerisinde tamamen katılıyorum sana ;)

Geri