Kurtlar Vadisi bitiyor mu?

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

617643_detay.jpg

Yayın hayatına Show TV'de başlayan daha sonra Kanal D ve Star Tv'ye geçen, son olarak da 26 bölümdür atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu, iddiaya göre bu sezon bitecek.

Hürriyet'in haberine göre, iddianın sahibi dizide Memati'yi canlandıran Gürkan Uygun. Çekimlerin çok yoğun geçtiğini söyleyen Uygun, "Dizinin gidişatı ve yapımcıların düşünceleri bu sezon bitmesi yönünde" dedi.

ne zaman biter diye sordular bi röportajda türkiyede dünyada olaylarlar ne zaman biterse gittiği yere kadar demişlerdi ....

Ölecek figüran kalmadı demek ki

artık bitsede fena olmaz yani.önceden perşembeleri tek planımız vardı.bişekilde eve gider vadiyi izlerdik.artık evde olsamda açık bakmıyorum.denk gelirse belki

misyonunu büyük ölçüde tamamlamış bir dizi.. belli bir süreden sonra işleyecek konu kalmayacağı için bitebilir...

10 bölüm felan izlemiştim çok sıkıcı bi diziydi bitmesi iyi olur : )

bi ara Aron feller'e takmıştı. Birden konu degişti Ersoy girdi. O gidince ne gelcek bakalım

HayırLısyLa bitsede kurtuLsak yaw

rtük ve hükumet ambargo koymasa o zaman çok daha güzel bir yapım ortaya çıkacak ama ne yazık ki sınırlar dahilinde böyle birşey ortaya çıkıyor.Senaryosu sonradan yazılmış bir dizi için yine de Türkiyedeki en kaliteli ve izlenilebilir en iyi dizidir Vadi.Bitmesin arkadaşım bu dizi.Beni çok afedersiniz b..tan aşklı meşkli pembe dizilere , gelin kaynana programlarına mecbur bırakmasınlar...

rtük ve hükumet ambargo koymasa o zaman çok daha güzel bir yapım ortaya çıkacak ama ne yazık ki sınırlar dahilinde böyle birşey ortaya çıkıyor.Senaryosu sonradan yazılmış bir dizi için yine de Türkiyedeki en kaliteli ve izlenilebilir en iyi dizidir Vadi.Bitmesin arkadaşım bu dizi.Beni çok afedersiniz b..tan aşklı meşkli pembe dizilere , gelin kaynana programlarına mecbur bırakmasınlar...

sana katılıyorum kardeş bu diziyi izleyince vatan millet sevgim artıyor.dier dizilere bakmıyorum...öyle godoş dizileri ve evlenme proğrmalarından bin kat iyidir

Geri