Kurtlar Vadisi'ne TRT'DEN RAKİP

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

2yw8ky1.jpg

Kurtlar Vadisi'ne TRT'DEN RAKİP

Polat'ı bitirecek isim HASSAN SABBAH

Yılın ilk bomba haberi televizyon sektöründen geldi. Ergenekon terör örgütününün gizemli "1 Numara"sı TV ekranlarında boy gösterecek.

KONSEPT DANIŞMANI 'ERGENEKON' KİTABININ YAZARI

Gazeteci Şamil Tayyar’ın konsept danışmanlığını üstlendiği “1 Numara” ismini taşıyacak dizi yeni yılda büyük ihtimalle TRT ekranlarında gösterilecek. Ergenekon yapılanmasının şifresini çözecek dizide sadece “1 Numara” değil, karanlık ilişkilerin,faili meçhullerin odağındaki isim olan “Yeşil”de olacak.

'BİR NUMARA'NIN YÜZÜ GÖSTERİLMEYECEK
Dizide kimliği merak konusu olan “1 Numara” tahminlerin aksine asker değil,sivil bir karakter. “1 Numara”nın yüzü izleyicilere gösterilmeyecek. Kurtlar Vadisi’ne rakip olması beklenen dizide devlet içi çeteleşmelerle birlikte bununla mücadele eden karakterlere de yer verilecek.

İLK 1 NUMARA HASSAN SABBAH
Dizi ile bir anlamda Türk tarihinin bin yıllık “derin devlet”i anlatılıyor. İlk “1 Numara” olarak da Nizamulmülk’ü öldürten Haşşaşilerin lideri Hassan Sabah anlatılıyor.

Star

Kaynak

ergenokunun şifresi çözülücekmiş.. Merak ediyorum acaba insanlara hangi hikayeleriyle karşılarına çıkıp uyutmaya çalışıcaklar...

Ergenekon terör örgütü olarak ima ediliyor. Terör'e dayalı ne yaptılar ki bunlar ? Sivilleri mi katlettiler Çocuklara mı saldırdırlar...

TRT artık TRT değil.. Merak ediyorum Bu yeni kanalın adı ne acaba...

ΜεтάĻïڪţ;3911244' Alıntı:
ergenokunun şifresi çözülücekmiş.. Merak ediyorum acaba insanlara hangi hikayeleriyle karşılarına çıkıp uyutmaya çalışıcaklar...

Ergenekon terör örgütü olarak ima ediliyor. Terör'e dayalı ne yaptılar ki bunlar ? Sivilleri mi katlettiler Çocuklara mı saldırdırlar...

TRT artık TRT değil.. Merak ediyorum Bu yeni kanalın adı ne acaba...

TerRane Televizyonu

durun ve düşünün! yıllardır bu ülkede birilerinin menfaatine ters düşen yada azbişi ilerleme kaydedildiğinde neler olduğunu ;? pek sevmesemde kendilerini erbakan dönemine bakın ? o zamanın istatistik raporlarını inceleyin gözlerinizle göreceksiniz. hemen akabinde gerçekleşen 28şubat olayı. yıllardır derin devlet denilen kişiler artık tek tek cımbızla ayıklanıyor.kendilerini tanrı gibi gören paşalar artık bizden farkları yok. eğer bir arabanın vitesi başkasının hakimiyetinde, gaz diğerinde , fren diğerinde ise o araba olduğu yerde patinaj çeker. artık tek bir devlet var gerçek T.C laik die geçinenler, her defasında ATA'mızı kullnarak duygu sömürüsü yapanlar, kendilerinden olmyanları dışlayanlar.. buraya kadar BİTTİNİZ artık...

ya şöle alpaslanı, fatihi, osmanlıları anlatan diziler yapımlar yapılsa yada orta asya türklerini anlatan... cengizhanı gösterdiler trt de çokta izleyen oldu. bu kdr kültür mirasına sahip ülkeden tarihimiz anlatan yapımların az oluşu üzücü...

Geri