kusma garantisi veriyorum : "18+"sadece umutd07 farkıyla

ya bu çinliler birbirinide yesenede kurtulsak şunlardan

yok abı hortum baska yere baglıdır kesın hem sı..yor hem ısıyor kadın ne got varmıs kadında sıc sıc bıtmedı:D:D:D

B..K yiyen adam :D mide neyim bırakmadı yaw :D

hahaha ne var ne yok bıraktı abieme xD yarasın aslanımaaa yarasııııınnn ! xD

Ovvvv süper bişiii xD iyi işkence yahuu bu...
Kızda sağlam yapio işi yanlız paso pıt pıt pıt ses gelio insan gibi yapmio ki oda.bazıları gitmedi bile Cumhuriyet Sucuğu gibi cikarmis nasL gitsin...
Ama Kusmadım Gülerek izLedim Beyin Fukarası insanları.
Paylaşım için Cok teşekkürler...

Ovvvv süper bişiii xD iyi işkence yahuu bu...
Kızda sağlam yapio işi yanlız paso pıt pıt pıt ses gelio insan gibi yapmio ki oda.bazıları gitmedi bile Cumhuriyet Sucuğu gibi cikarmis nasL gitsin...
Ama Kusmadım Gülerek izLedim Beyin Fukarası insanları.
Paylaşım için Cok teşekkürler...

:hhmanD:hhmanD:hhmanD​

ya sankı kokusu burnuma geldı ne bıcım ıs yaa

karı ne ymis ole o kdar gulmekten gozlerimden yaslar aktı yuhhhh beaa bommm olmus adam hayret birsey yaaa hala guluyorum yok bole birsey kardesim adamdaki ne mideymis hazmetmesi kolay olmasa gerek

Harbiden iyi bok yemiş şimdi gece gece midem kalktı ya ben kolon skopisinde bile böle şey görmedim ya :D:D öhhgg yane

yok ya onun bir amacı var orda karının şeyini görmek:))))) ulan nelerle uğraşıyoz yaa:))

Yorumlardan ve resimden ne olduğu belli...

Psikopat mısınız arkadaşlar ya izlemeyin yazık...

Hakkatende Kusulacak BİŞey Bende Sonlarinda Bakamayacak Duruma Geldİm Bunu Hak Edecek İnsan Ne Yapabİlİr Dİye DÜŞÜnÜyorum Ve DÜnya Bu Kadar Gerİ Mİ İnsan Haklari Dİye BİŞey Yok Mu Hangİ ÇaĞdayiz Yada Bİ YariŞma Falanmi Anlamadim Da Yabanci Oldugu İÇİn

Geri