Kutluyorum... Kutluyorum... Kutluyorum...

LLEHKCAH

Anarchist
Reaction score
0
Hackhell yönetimini en içten duygularımla kutluyorum... İyi bir pc kullanıcısı, programcı yada ne bileyim onun gibi bişey değilim... Fakat çok iyi bir ticaret adamı olarak bu site yöneticilerini kutluyorum... Ben ilk defa bu kadar çok ziyaret edilen bir site görüyorum...
Affınıza sığınarak size bi öneride bulunmak istiyorum... Bu kadar çok ziyaret edeniniz varken reklamlarınız biraz ufak kaçmıyormu? Reklamdan sorumlu arkadaş bence çalışmalarını bi çıta daha yükseltse nasıl olur?
Başarılarınızın devamı dileğiyle... Saygılar...

bende forumun eskilerindenim ..... [silverday ßanned olarak]

bu konu daha önce de tartışılmıştı ama site yöneticileri yaptıkları bunca emekten sonra heralde maddi kazancı da sağlamak istiyor olabilrler...Bu emek boşa değildi....Bırakta biraz para kazansınlar...Sen foruma yine gir ... reklamlardan ölmüyoruz ya...Hangi TV kanalı , radyo vb. reklamsız yaşayabiliyor...HH'da zaten forum sitesini aştı..Başka bişeyler oldu...Bırakalım da bu emeğin tadını çıkarsınlar ;);)

SilveRock' Alıntı:

bu konu daha önce de tartışılmıştı ama site yöneticileri yaptıkları bunca emekten sonra heralde maddi kazancı da sağlamak istiyor olabilrler...Bu emek boşa değildi....Bırakta biraz para kazansınlar...Sen foruma yine gir ... reklamlardan ölmüyoruz ya...Hangi TV kanalı , radyo vb. reklamsız yaşayabiliyor...HH'da zaten forum sitesini aştı..Başka bişeyler oldu...Bırakalım da bu emeğin tadını çıkarsınlar ;);)

Kardeş yanlış anlamışsın beni tamamen... Ticaret adamıyım dedim benim işim parayla pazarlamakla... Benim demek istediğim burdaki reklamlar biraz küçük... Alanlar genişlesin büyük firmalardan reklam alınsın demek istediğim açıkça bu...

SilveRock' Alıntı:

yazdıgını okudunmu arkadaşın :)

:S :D:D:D walla koptum burda ya.....
okumamışım demekki...

özür dilerim arkadaşım..... :$ .... :p

öncelikle teşekkürler,tabi hh'i en ileri götürmek bzm hedefimiz ama şu an bu hedefe biraz daha var gibi geliyor bana..

Forumda Çok Reklam Olması ve Forum Alanlarının Reklamlarla Küçülmesi Benim Gibi Birçok Arkadaşa İtici ve Göz Yorgunluğu Getiriyor. Zaten Yöneticlerde Bildiğim Kadarıyla Masrafları Çıkarsın Cebimizden Para Harcamayalım Yeter Mantığı Güdüyorlar, Bencede Bu Mantık En Mantıklısı :D

Kardeş haklısın ama birde şöyle düşün sen sürekli bir kullanıcı olarak nereye gireceğini biliyorsun... Ama buraya 1 program ihtiyacı olup onu alıp bir daha uğramayan insanlarda var... O yüsden bu reklamlar sizi pek etkilemez ama o uğrayanların siteye bi yararı olmuş olur...

cok güzel bir konu reklemlarla ilgili bu kadar olumlu bir eleştiri (öneri) gerçekden beni cok sevindirdi.

Demekki aramızda olgun insanlarda var, sadece kendisini düşünen hem reklam olmasın deyip hemde 1 sn de sayfalar görünsün neden bu kadar yavaşsınız
patavatsızlıgını yapmayan arkadaşlarda var. ne güzel :)

bence reklamda cok fazla aşırıya kaçılmamalı...Hackhell gerçektende ziyaretçisi de üyesi de oldukça fazla olan bir forum sitesi...bence bu noktadan sonra kaliteyi daha da arttırarak (yanlış anlaşılmasın zaten çok kaliteli bir site ama muhakkak daha iyisi de yapılabilir) getirisi yüksek olan reklam verenlerin hedeflenmesi mantıklı olur...boylece minimum reklam ile (haliyle minimum goruntu kirliliği) maksimum getiri sağlanılabilir..tabii bunun için çok çalışmak lazım...Allah için hem Admin arkadaşlar hem yönetici arkadaşlar gayet iyi çalışıyorlar.Ben kendi şahsıma Hackhell in geleceğini oldukça parlak goruyorum.inşallah düşündüğüm gibi de olur....

reklam konusunda hakikaten çok zayıfız....

hızımızı yavaşlatıcaksa bile reklam bol alınmalı...

zaten bol reklamla sitemiz daha hızlı olabilir...

şaka maka hh büyürse bize de hisse verilirmi?...:hh?
(ticaret adamı(!) olamasak da esnafız neticede.....)

yakında halka arz yapcas
:D

Geri