Lütfen Ölmeme İzin Verin

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
Lütfen Ölmeme İzin Verin

8C01844277EF6889C5BBE88712A9.jpg
29 Şubat 2008 / Cuma - 01:00​

Fransa, 52 yaşındaki emekli öğretmen Chantal Sebire'nin dramını konuşuyor. Çok nadir görülen "esthesioneuroblastoma" (ENB) isimli hastalığa yakalanan Sebire, cumhurbaşkanı Sarkozy ile görüşerek ötanazi yapmasına izin verilmesini istedi.
"Bir hayvan bile benim yaşadıklarımı yaşamamalı" diye konuşan Chantal, 2000 yılında hastalık sebebiyle tat ve koku alma duyusunu kaybetmiş. Tümör daha sonra yüzüne yayılarak gözlerine kadar ulaşmış.
Geçtiğimiz ekim ayında görme yetisini de kaybeden Sebire'nin 3 çocuğu bulunuyor. Ötanazi Fransa'da da çoğu Avrupa ülkesinde olduğu gibi yasal değil. ENB hastalığına geçtiğimiz 20 sene içinde, dünya çapında sadece 200 kişide rastlanmış. Şimdi Sarkozy'nin emekli öğretmen için bir istisna yapıp yapmayacağı tartışılıyor..

KAYNAK

BugünLerde Çok Nadir Görülen Hastalıklar Görmeye Başladık =(

Halimize ne kadar çok şükredip, içinde bulunduğumuz sıkıntıları çok büyütmememizi anlatan bir yaşam

bu tip şeyler çoğalmaya mı başladı bana mı öyle geliyor hayret bişey Allah korusun ya

valla allah yardımcısı olsun. dinilecek en iyi söz bu...

halimize çok şükür daha birde isyan etmezmiyiz..

kadini anliyorum ve kendisine hayatina eger son vermek istiyorsa bu sikki secme inisiyatifi verilmesi sart...

Gerçekten zor bir durum...Allah kimseye vermesin..Ancak ölüm çare değildir...Eminim daha kötü durumda olanlar da vardır...,,Haber için saol..

Geri