lütfen bilgilendirin beni...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeLtEdrEnG

Banned
Reaction score
0
selam ..
son 1 saat içerisinde programlar bölümüne 4 tane konu açtım ve 4 ayrı program paylaştım sizlerle...
ancak bu 4 konumun 4 tanesinide çöp kutusundea görmekteyim ..
az önce açtığım 5. konuda silinmiş ve modaratör tarafından rar lı dosyalar içerisindeki txt dosyasına dikkat edin yazmış..
bunların bir açıklamasını yaparsanız sevinirim .. forma bugün katıldım ..
yanlış bir şeylermi yaptım yada yapıyorum
bilgilendirmenizi bekliyorum .
teşekkürler..

hadi abi bir zahmet bekliyorum.... hatam neyse söleyin .. hızımı kesmeyin .. upload edeceğim yüzlerce program var daha ....
rar uzantılı upload ettiğim dosyalardaki txt dosyalarında ki problem nedir... bir zahmet anlatın .. aynı hatayı yapmiyim..

ßöyLe Ahkam keser gißi SoruLar sorupta MeşguL etme ßizi.

Bak RaRLI Dosyandaki .txt uzantıLı dosyaLarına anlarsın..

UpLoad edicegin Yüzlerce Programı ßöLüm KuraLLarına uygun yaparsan ßaşımızın üstünde yerin var. Yok edemem diyorsan ßoşuna KOnu açma hepsini kapatır atarım.

iyi ForumLar..

bölüm kuralları var orayı okursan hatanı anlarsın reklam vardır büyük ihtimalle

txt dosyalarında yazanları söliyim...
' bu program heltedreng tarafından upload edilmiştir... iletişim [email protected]'
yasak olan nedir? mail adresimi vermem mi... anlayamadım??
bu arada ahkam kesmiyorum.... ben klavye üstünden kimseye ahkam kesmem ... yanlış anlamayın...
bugün üyeniz oldum.. sitenizi bugün keşfettim..
ilk günden bu şekilde üstüme gelmeniz hiç hoş değil..
yine bir hatam varsa özür dilerim..
sadece aynı hatayı yeniden yapmayayım diye bilgi almak istiyorum..
teşekkürler...

hadi abi bir zahmet bekliyorum.... hatam neyse söleyin .. hızımı kesmeyin .. upload edeceğim yüzlerce program var daha ....
rar uzantılı upload ettiğim dosyalardaki txt dosyalarında ki problem nedir... bir zahmet anlatın .. aynı hatayı yapmiyim..

ßurası pek Hoş oLmamış. ßen senelerdir UpLoad yapıyorum hiç ßöyle demedim kimseye. Senin yüzLerce dediğini 1 günde yapıyorum anLaycağın..

Forumda MaiL adresi vermek yasak.. Ayrıca Rarlı dosya içerisine neden maiL adresini yazarsın oda merak konusu. iLLa ßöLüm kuraLLarına RarLı dosya içerisinde hertürlü site adresi , mail adresi veren ßanLanır diye yazmamız gerekiyorsa onuda yapaLım.

daha sonra Dürüst cevap verirmisin ; aÇtığın KonuLarı arama yaparak mı açtın ?

ßurası HackheLL Türkiye'nin hemen hemen en ßüyük Forumu ßurda Vereceğin ve verdiğin ProgramLarın açıLdığını ßiLiyormusun ? yüzlerce program ßugun çıkmadı ya..

tabiki programları ben yapmadım .. benim yaptığım download sitesine kendi uploadımdır.. sanırım sende uploadladığın programları yapmamışsındır..
hızımı kesmeyin dememdeki amaç şuydu.. prgramlarımı listeye koydum ve bu form için seçtiklerimi sizlerle uploadlamak istiyorum...ama açtığım konular silindi ve bir yerde bir yanlış yaptığımın farkında deildim . o yanlışı öğrenip bir sonraki açacağım konuda aynı hatayı yapmak istememedir... sizdende belli bir süre cevap gelmeyince biraz aceleci davrandım..
hatama gelince .. tamam ... bir sonraki paylaşımlarıma mail adresimi koymam .. koymamdaki amaç programlar hakkında bilgisi olmayıp bilgi sahibi olmak isteyenler pm den deildi isteyen msn den yardım alabilirler maksadıyladı... ama bu formda bu da yasaksa eywallah başım üstüne .. sonuçta burayı yönetenler sizlersiniz ve kurallara uymak zorunda olanda benim..
tekrar teşekkür ederim...bir daha bu şekilde karşı karşıya gelmemek dileğiyle ....ii formlar..

tabiki programları ben yapmadım .. benim yaptığım download sitesine kendi uploadımdır.. sanırım sende uploadladığın programları yapmamışsındır..
hızımı kesmeyin dememdeki amaç şuydu.. prgramlarımı listeye koydum ve bu form için seçtiklerimi sizlerle uploadlamak istiyorum...ama açtığım konular silindi ve bir yerde bir yanlış yaptığımın farkında deildim . o yanlışı öğrenip bir sonraki açacağım konuda aynı hatayı yapmak istememedir... sizdende belli bir süre cevap gelmeyince biraz aceleci davrandım..
hatama gelince .. tamam ... bir sonraki paylaşımlarıma mail adresimi koymam .. koymamdaki amaç programlar hakkında bilgisi olmayıp bilgi sahibi olmak isteyenler pm den deildi isteyen msn den yardım alabilirler maksadıyladı... ama bu formda bu da yasaksa eywallah başım üstüne .. sonuçta burayı yönetenler sizlersiniz ve kurallara uymak zorunda olanda benim..
tekrar teşekkür ederim...bir daha bu şekilde karşı karşıya gelmemek dileğiyle ....ii formlar..

ozaman Konu kapaNaßiLir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri