lütfen biseyler soleyin:(

erkanerkan78

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar benim olay biraz kısa ve karısık.. kaldıki ilk defa anlam veremedıgım ve sonuc cıkaramadıgım hatta cuvalladıgımın ıspatıdır. konuya gecemek ıstıyorum ve bu yazımı okuyan arkadaslardan en azından yorum gelırse cogunluga gore hareket edıcem sızlerın yorumuna guvenıyorum arkadaslar.

kız arkadasımla 1ay oldu tanısalı ben izmirde o eskısehırde neyse atladım gıttım.1 ay ıcınde ilk gıttıgımde 5 gun 2. gıttıgımde 4 gun evınde kaldım.hersey cok guzeldı vee biz bır cook seyı paylastık .anlamısınızdır. bizim hatun yalnızlıga ve ozgurlugune duskundur .kafasında kurdugu planlar .iste okul bıtınce ( su an yaz okuluna kaldı 2dersten) abısıne söz vermıs onun sırketınde calısacakmıs abısı buna bel baglamıs fılan falan.o sorun degıl.hersey cok guzeldı .vee ona cok ilgi alaka gösterdım bunu oda soledı.son gıtmeme yakın 2gun kala sorun ne suratın asık dıyordum .benımle mutlu ve huzurlu oldugunu soluyor.ıste gece yan yanayız uzandık tv ızlıyorduk sarıldık felan.bırden aglamaya basladı. kafam cok karısık hısllerımde emın degılım cok karısıgım dedı ve hüngur hungur aglamaya basladı.bu baskasınıu dusunuyo degıl ınanın kımse yok hayatında ogrencı oldugu ıcın evde 4 kız kalıyorlar ev arkadaslarında sordum kımse yok dedıler hayatında.arkadaslarındn asla bısey saklamaz..bız onunla herseyı yasadık.son olarak telle msn le devam ettık ben izmire gelınce..yaa ınanın gıtarı elıme alıyorum calamıyorum .muzıkle ugrasıyorum ben .tek gıtar calıp soluyorum..aynı zamanda rock grubumuzda var ordada vokal ve rıtım gıtarıstım..naptımsa vazgecıremedım. olmuyor yapamıyorum dıyor.bide 28-31 temmuz yani son 3 gun cok baskı yapmısım.yapamıyorum dıyor cok bunaldım son 3 gunde cok ustume geldın ozaman sana bı sans vermıstım ama benı bogdun dıyor. ogun agladıgında ev arkadsları tek tek onunla konustular ben mutfaga gıttım.onlara ona deger verıyorum.ona HAYIR dıyemıyorum gözlerıme bakınca dıyormus.karısıgım cok demıs ..napıcam arkadaslar kafayı yedım ben ..yorumlarınıza guvenıyorum ondan dedım cogunluk ne dusunurse benım için o onemlı ?? sımdıden tesekkurler

Arkadasım kısaca ben sana özetleyim durumu ama biraz agır olabilr kusura bakma bunlar malesef gercek olma ihtimali olan şeyler

1.Egerki senden önceki sevgilisi onu terketmiş ise onu hala unutamamıştır ya ona geri dönmek istiyordur yada unutamadıgı ve aklından cıkamadıgı için aklı karışıktır

2.O zmn benle ne işi var diosanda seni bi kurtuluş yolu olarak görmüş olabilir senin onu unutturacagını düşünerek senle beraber olmayı kabul etmiştir

3.1 aydır tanısıyormussunuz ve berabermişsiniz vede ayrı yaşıyormussunuz yani sürekli beraber deilsiniz ve sen ne kadar baskı yapabilirsinki bu cok basit bir bahanedir
seven insan gercekten seven insan boyle şeyleri söylemez düşünmez kolay kolay ama güzel bir bahanedir

Sana benden kocaman bir tavsiye 2k kuralına göre yani kacan kovalanır kuralına göre yerinde olsam biraz geri çekilirim telefonlarında cıkmam cıkarsamda cok kısa konusurz sudan bi bahane bulup kapatırım mesajlarına cevap vermem yada cok gec ve kısa bir mesaj atarım kısacası ilgilenmem bu onu benden uzaklastırırmı dersen de cok küçük bir ihtimal neden dersen sen böyle davranınca o düşünmeye baslıcaktır neden böyle yapıyor die ve seni ne kadar çok düşünürse o kadar ilgi duymaya başlar

Yani kısacası agırdan sat biraz kardeş tavsiyesi ;)

HA son bi ihtimal bu yazdıklarım dogru deildir tamamen kızın söyledikleri dogrudur

kardesim bu kiz biraz deprasyona girmis bisy yapilmas bu kisa

valla bu kızdan bişey anlamadım..:saskin

herşeyi yaşadık diosun,bu kız herşeyi yaşadıgı insana nasıl böle yapar...zevk ugruna mı yaptı bilmiyorum ama...

bence unutamadıgı biri vardır....senle denemeye calıstı baktıki istediqi qibi deil,davranıslarını degıstırdı... yane ben öle dusunuyorum

bide diosun ev arkadaslarından bişey saklamaz... sence ev arkadasları senın tarafında mı olur,kızın tarafında mı bi düşün derim...

cok mu seviosun :saskin

Dostum aynı durumdan bende gectim aynı bahaneler banada soylendi sana tavsiyem bi sözü uygulaman ''sevdigini serbest bırak donerse senindir donesse zaten hiç senin olmamıstır'' bu sozu uygularsan sonucuna gore haraket edersin.sahsen ben ole yaptım ve yalanlarının bir bir ortaya cıkmasını ve sordugum sorulara cevap verememisini sagladı.en basit ornegini vermem gerekirse hani bensiz yapamazdın sorusuna ya ufff ya o zaman ole dusunuyodum ya gibi sacma cevaplar ve kızarmıs bi yuz gorebiliyosun. arkadasın dediği gibi eski bi erkek arkadasını unutamıyor olabilir ve unutma aracı olarak seni secmiş olabilir bu durumlarda karsıdaki insanı hiç dusunmedikleri bir gercek.Fazla ilgi gosterirsen sikayet ederler az gosterirsen ilgisiz die sikayet ederler.yine bi ornekle acıklıyım konusmalarım kısaldıgı zaman bana ilginmi azaldı die sitem eden kız arkadsım aradan bi hafta gecmeden cok ilgi gosteriyosun beni boguyosun die sitem etti.Boylede kendi soylediklerinden ve dustukleri aptalca durumdan habersizdir kız milletinin cogu.Sana seni seviyorum yada sensiz yapamam demesine ise sakın inanma derim hepsi genelde yalan cıkıyo unutulabiliyo.su andaki duygularım ve dusuncelerimle seni yanıltmak istemem ama seni gercekten seviyosa sana gercekten asıksa bu sozleri sana soylemez yada herseyi acık acık konusur anlatır bi orta yol bulunur hemen fes etme yoluna gidilmez gercekten asıksa sana uzlamacı olur seni kaybetmemek için herseyi goze alır.Sana tavsiyem herseyi akısına bırak.Bırak sana zaman ve kaderin gostersin neler olacagını olmayacagı varsa zaten olmaz.Birlikte ama mutsuz olmaktansa bu daha iyi bi çözumdur benim için.Gun gelirde ilişkin biterse sakın uzulme ve benim gibi bitti die uzulecegine yasandı die sevin en hafif yaraları bu sekilde alabilirsin.Umarım hersey yoluna girer benim düşüncelerim bunlar.Bi nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

abi arada ki mesafe ve bence geçmişindeki ilişkiler veya yeni bir ilişki bence biraz ara ver bak bakalım ne yapıyor ne ediyor bide abi kızların kankilerine pek inanma yarı yolda bırakırlar hemen satarlar adamı

sen al eline gitarı bea çal bi akdeniz akşamları tamam yeni bir hatun yeni bir sorun işte:durdurun

kaçan kovalanırmış :D

bncede serbest bırak sen =)

boşver arama arasanda basit ara sevgi degil saygı çercevesinde sonra tüm kızlarda oldugu gibi bitaraflarında kalkma oluyor şımarıyorlar bu yüzden yanlısa ve üstüne düşme düsersen kendilerini bihalt sanıyorlar bidünya naz caz yapıyorlar (hepsini aynı kefeye koymayalım)
diğerlerinin dediği gibi serbest bırak sie et gelen gelir giden gider.

tesekkürler

neccko, freaking1,angel_ina, engerek çok teekkürler arkadaslar yardımlarınız için. erkek arkadası olayı olamaz,8 aydır hayatında kımse yok olsa solerdı benım kankıde(ev arkadsıda) cunki ilk defa bişeyler yasamıslar cocouk 3 gun sonra tel açmış demişki bakirelik ten degıl aybasından gelen sey demıs benı kandırma demıs serefsız vee o gun bugundurr konusmuyorlar bogazını sıkasım gelıyor dıyor 2.kankisi ev arkadası benim izmirden cocoukluk arkadasım.ben onun space ın degordum benım kzı arkadasımı vee soledım o tanıstırdı vee 3apartman var izmirde yanyanayıs bana yanlıs yapmaz ev arkadasları derken onlar yapmaa o kız yapmazz bana ..bide sevseydı degıl zaten kızın kafası karısıktı hayatına gırdıgımde hisllerimde emın degılım dıyordu. sonra sevgılı olduk.sanırım biraz bende ustune gıttım ..ama anlamadıgım butun bu olanlardan sonraa neden bolee oldu. vee bıde gecenlerde ayrılmıstık 3 gun aramadım msn de konustuk bana maılımı aldınmı dedı aldım dedım.3 gun oncee ben fenalastım wcye gıttım cevap yazamadım 1 kaç dakıka uyus etmee yazzana noldu en sonundadad rol yapıyorsun dedi
ben de gelıncee gordum kızdım cıkmgıt dedım bas gıt bunudamı bana yapacaktın dedım.3 gun aramadım o bana maıl atmıss bole tartısarak ayrılamaamız lasımdı.ozurr .bidaha gorusmemssek ıyı olur felan dedı ben de eyw sagol dedım ole yanı 2 gundurde aramıyorum ama bılmıyorum napacagımı onun samımı arkadası msn de konsuuyorus oda dıyorr unutursun gecer felan ben beklıyeyım degılmı arkadaslar zaman vee yorumlarınızı beklıyorum tekrar tesekkurler bana yardımcı olan arkadaslara pm le de konusabılırım ..tesekkurler sımdıden

en iiisini sen bilirsin ama bence sizinki gerçek bi aşk yada sevgi değilmişki...insan gerçekten sevse ne yapayım diğe burdan yorum mu bekler...

elif-mine' Alıntı:
insan gerçekten sevse ne yapayım diğe burdan yorum mu bekler...

bak bu sözüne tüm yüregimle katılıyorum:victory
bir insan ya TAM sever
yada hiç SEVMEZ sevmiyorum der sie olup gider

elif-mine burası sohbet ve yardım almak için acılmıs bi forum.sevgı olayına gelınce ben cuvalladım dıyorum bunun anlamını bılırsıın sanırım.ayrıca seveen ınsan foruma yazmazmı burada care aramazmı.ben dıyorumki ben bole dünüşüorum ama cogunluk ne dusunuyor ıcınden cıkamadım anlıyormusun .yarın senınde basına gelırse sende caresız kalırsan benım soledıklerıme gelırsın.sana ayrıcaa tesekkur edıyorum nedenmi seven ınsan burdamı arar soror demene. burada bana cevap yorum vee fikrini yazan arkaadslara sonsuz tesekkurlerımı sunuyorum.ama ben bu foruma derdımı sıkıntımı yazmaktan gururu duyuyorum yınede sagol arkadasım..

yha ne diim bilmiyorum ama karşı taraftan bi ışıltı yoksa fazla üstüne düşmene gerek yok bnce aşk iki kişiliktir belki bazı sorunları vardır zamana bırak ....

Kendini geri çek o sana gelecektir.
Başka yolu yok.

Al sana mukkemmel bir yorum sakin yanLis anLama benim dusuncem siz 1-2 ayda ne kadar yakinlasirsaniz yakinlasin iliskiye girdiyseniz o hayat dostlugunuz 1 ay daha kalir ve biter siz onun o guzellligine o gereksiz istekliliginizi sokup oldurmussunuz !!

Geri