lütfen bu işi bilen yazsın

murudo

Banned
Reaction score
0
next vawe uydu alıcım var tek çanaklı 1 aydır bazı kanallar acılmıyor bu d kanalları ve bir kaç kanal daha bugün tekrardan uydu arama yaptım sinyal kesik kesik geliyo önceden 2 dk yaptığım arama da 200 kanal çıkıyodu şimdi ise 10 dk da yapıyor ve 90 kanal çıkıyo daha fazla kanal bulamıyor %100 oluduğu için sorunun ne olduğunu anlamış deilim bu uydulardanmı sorun yoksa benim makinadamı anlamış deilim ama şu var ben şuan show kanald bunları izleyemiyom bu 90 kanalın içinde gecmediği için izleyemiyom ne yapmam gerekiyo arkadaşlar

al sana yardım

önce cihazi fabrika çıkışı yap.Sonra tekrar arama yaptır.Anten ayarlarını doğru oldugundan emin ol.eğer olmazsa yeni yazılım atarsın.kendinde atabilirsin alsana adres http://www.nebutv.com/ okeymi herzaman yardıma hazırım iyi geceler

bizde apartmadna kullanıyoruz sabahalrı aynı sorun bızdede var show kandld star falan bır suru kanal yok aksamları var :(

arkadaşlar ilginiz için tşkler uydu alıcısısnın fabrika ayarlarına getirdim yani herşeyi sildim yeniden arattırdım sorun hallondu bütün kanallar var ama dmax dyeşilcamve bazı kanllar şifredebunları çözebilme şansımız varmı

cevap

dostum hallettin sevindim ama saydıgın kanallar sifreli degilki ben onları normal seyrediyorum.sana verdigim adreste o cihazın özelllikleri yazıyor ordan emusunu aç düzelir.tamammı bende öyle yazılımlar varki multivizyonları bile açıyor ama sende hotbirt yok herhalde olsaydı yardım ederdim.iyi akşamlar

arkadaşlar göstermeyen kanal sorunu çözmek için 0.1db LNB kullanın ayarını show tv avrupaya göre ayarlayın.enyüksek degere gelene kadar sağa-sola cevirin.daiseg kullanıyorsanız giriş uçlarını 1den 2 ye veya diseg i değiştirin.sorununuz çözülür.otomatik arama yapmak için şebeke -network seciyoruz.12731 V(dikey) 03333 aramaya başlat.ok

sabahları bazı kanalları göstermeyen arkadaslar kanal frekanslarında biraz oynama yaparlarsa sorun düzelebilir. mesela kanalın frekansı 11435 diyelim bu frekansu 11434, 11433,11433 diye girilirse kanallar cıkabilir yada 11436,11437,11438 ben denedim bulamadıgım kanalları bu yolla buldum

Geri