semphatic
Alayına Es -Es
Değerli forum yöneticisi arkadaşlarım ben öncelikle sizlere ve diğer üye olan arkadaşlara seslenmek istiyorum. Bilindiği gibi burası bir paylaşım sitesi ve üye olan herkes az çok diğer üyelerle resim,program,bilgi,crack,vs.vs. paylaşmak zorunda yoksa böyle bir siteye üye olmanın hiçbir mantığı olduğunu düşünmüyorum. Şahsen ben daha oldukça yeni bir üyeyim fakat fırsat buldukça elimden geldiği kadar diğer üyelerle paylaşımda bulunmaya çalışıyorum, ve konularda dolaşırken genellikle baktığımda hep aynı arkadaşların paylaşımda olduğunu ve birşeyler yapmaya çalıştığını görüyorum. Benim sadece son yarım saat içinde dikkatimi çeken bir şey oldu o da SÖMÜRÜCÜLER ! yarım saat içinde gezdiğim konularda bir çok sömürücü arkadaşa rastladım ve bundan çok rahatsız oldum ve sürekli birşeyler paylaşmaya çalışan arkadaşların da rahatsız olduğundan eminim. herkes burada bir şeyleri paylaşana EMEK sarfediyor fakat bir çok arkadaş maalesef bir TEŞEKKÜR'ü dahi çok görüyor.Benim sadece yarım saatte dikkatimi çeken arkadaşlar bunlar isterseniz konuları dolaştığınızda birçok üyeyi daha görebilirsiniz. Benim aşagıda
ut: yazdığım örneklere ve üyelik tarihleri ile Foruma ne kadar katkıda bulunduklarına bir bakmanızı rica ediyorum. Bu konuda ne yapılabileceğini merakla bekliyorum Saygılar
Değerli HH üyehi arkadaşlar lütfen Fikirlerinizi ve neler yapabileceğimizi bizimle paylaşın ki Yönetici arkadaşlar ona göre bizlere yardımcı olsunlar ...
Değerli HH üyehi arkadaşlar lütfen Fikirlerinizi ve neler yapabileceğimizi bizimle paylaşın ki Yönetici arkadaşlar ona göre bizlere yardımcı olsunlar ...