Lütfen Silmeyin....!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KOSOV@LI

Banned
Reaction score
0
J@CK@LIN BU SİTEDEN GİTMESİNİ İSTEYENLER BELİRTSİN YA NE KORKUYOSUNUZ BAKIN DADEMİN AÇTIM KONIU ANINDA SİLDİ ÇÜNKİ NEDEN SEVİLMEDİNİ BİLİYO VE TABİ BENDE BÖLE Bİ KONU AÇTIMDA HERKES UTYANICAK VARYA ÇOK SİNSİ BU J@CK@L DARK SENİN HAKKINDA NELER DİYO BU J@CK@L AMA YAKINDA ONLARIDA ÇIKARICAM MERAK ETME BU SİTEYİ KARIŞTIRANM KİŞİ KESİNLİKLE J@CK@LDIR.....:mad: :mad:

valla jackal görevini en iyi şekilde yapıo en ii yöneticilerden biri ben çok memnunum bnm gibi düşünen bi çok kişi var
çekememezlik söz konusu daha iyisini yap böle konu başlıkları açmakla olmaz :goz:​

R€B€L' Alıntı:
coluk cocuk muhabbeti:D
yapma laaaaaaaaaaan
Al işte konuşma yazma tarzına bak allahın terbiyezis ahlaksız sıçanı seni sen kimsinde bana çoluk çocuk dersin seni ben mod. yapanın aklına ... böyle bişley yok ya klawye delikanlısı dolu burası:mad:

sen gercekden gördüğüm en şerefsiz insansın. konuyu kılıtlemedım ama su son mesajın yuzunden konuyu kapattım.suresız banlandın.

Kimin itiysen onuda soylseydın bari it.

siz böle jackal'ı kotuledıkce ben jackal ın bızım ıcın nekadar yararlı oldugunu ve yaptıklarını cekemeyenlerın onun kuyusunu kazmaya calıstıgını dusunmeye baslıyorum... inanın böle yaparak değil jackal ın smodlugunu almak onu admın yaptırıcaksınız bu sıteye =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri