Lütfen Yardım Edin....!!!!!!!!!

onurdinsev

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar.Ben şuanda 1mbps 4gb'lık sınırlı internet kullanıyorum.Ben bu internetimi sınırsıza çevirmek istiyorum.internetten 4440375 nolu telefon olması lazım bunu arayarak Kullanıcı bilgisi ile parola tarzı şeylerimi söylicez yoksa telefon hattı kimin üzerineyse nette onun üzerine oluyoya telefon hattı kimin üzerineyse adı kızlık soyadı tc kimlik no flnmı sölicez?Bana yardımcı olursanız sevinirim telefon hattı sahibi şuan yurtdışında 444 0375 nolu telefondan olurmu hat sahibi olmadan.....ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN.....!!!!!!!!!??????????????DERİN BİR ANLATIM OLURSA SEVİNİRİM.KONUYU İYİCE KAVRAMAK İÇİN:durdurun

tejefon hattı kime ait ise en yakın telekoma giderek bir dilekçeyle başvurulur
işlem bu kadar

4440 375 nolu telefonlada oluyomuş...Ben öle duydum.Kısa yoldan olmasını istiyorum.

doru telefondan da yapabiliosun ama internet kimin uzerine acılmıssa onun konusması gerekiyo. tabi ona soracaga soruların cevabını biliosan sende konusabilirsin :)

TTNET'in online işle merkezi var. Gerekli bilgileri doldurup ordan tarife değişikliğini yapabilirsin.

Saolun arkadaşlar 4gb sınırlıyım 9,200 gb olmuş kafayı yicem 80 tl verceme 45 veririrm daha iyi:d

sana bir önerim var ttnet sınırsız kullanacağına doping kullan aynı paraya yine sınırsız iki kat hızlı net hizmeti veriyorlar.
google'a doping inertent yazarsan çok rahat bulursun.
ben kullanıyorum çok memnunum.

Geri