LüTFeN Yardım ! Mavi eKran Sorunu ;-(

Mağlesef Pc Hepten Gitti Bu Sefer Oraya Bile Gelmiyo Hiç Durma Donuyo Şu Anda Harddisk Elimde Tornavidayla Dağıtıyorum ßirazdan Anakart Vs. Hepsini Kırıp Atıcam Yeter Artık ;) Yeni ßi Pc Almanın Vakti Geldi Sanırım İlginiz İçin Teşekkürler ( Özellikle Lamagro ) Allah Razı Olsun.. Pc Pert..

Abi Dur Yapma Yaa :S

Selamlar ;

Bilgisayarin donmasi garip bir durum Ayrica sakin olmalisin sonucta sabir istiyor tabiki. Acele etmeseydin keske.

ßıktım Artık Lamagro Sakin Olacak ßi Durum Yok. Kaçkere Harddisk Değiştirdim Kaçkere Ram Ekran Kartı Değiştirdim ßuna Harcadığım Paraya 2 Tane Yeni Pc Alırdım.. Sürekli ßiyerinde Arıza Veriyo Sıkıldm Artık Valla Kafam Almıyo Hiçbişeyi Herşey İçin Teşekkür Ederim Dstm. Yardım Etmek İstedin Ama ßen Pes Ettim ßugun ßu Sorun Hallolsa ßile Yarın ßaşka Sorun Çıkacaktı Yapacak ßişi Yok Sağlık Olsun Tekrardan İlginiz İçin Çok Teşekkür Ederim.. Umarım Alacağım Pc de ßu Tür Sorunlar Çıkmaz.. İyi Forumlar Dilerim.

Selamlar ;

Bilgisayarin var ise soruna alisik olacaksin. Sabretmeyi cozmeyi ogrendigin gun yardim istemeyecek yardim edecek duruma geleceksin ;)

Kolay pes etmeni anlamadim ama tabiki yeni bir bilgisayar herseyden daha iyi olur konfigurasyon konusunda bir fikir ve fiyat araligi belirlediginde yardimci oluruz.

Birdahakine bu kadar kisa surede pes etmemen dilegiyle ;)

Kolay gelsin.

ben dede aynı sorun vardı bugün windows 7 i denedim oldu üst sürüm olunca sorun olmuyo

kardeş benimde böyle bir sorunum vardı anacartı yaktım.muhakkak servise götür

kardeş ide kablosunu deiş sataysa sata kablosunu deiş olmassa hdd yi değiştir. çözüm budur.

Bu Aylar Öncenin Konusu Bea Çöplüktenmi Buldunuz Ne :) Bırakın Yorum Yazmayı Adam Çoktan Attı Pcyi

Mavi ekrandan nasıl bilgi kurtarabilirm..yardımınızı bekLiyorum...

hard diski açtığın an da hava bozulur. boşuna yorulmasaydın içine hava kaçtığı zaman mekanizların hareket etmesine imkan kalmıyor. neyse zaten sen kafana takmışsın yeni pc almayı. bir daha bir parça bozulduğunda güvendiğin temiz suratlı bi bilgisayarcıya götür.. sana kazık attılar belkide dandik malları verdiler onlarda iki günde bozuldu. her zaman uyanık ol en kazançlı sen çıkarsın böyle dert tasa filan da kalmaz.

Geri