Lütfen Yardımcı olur musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aslinur22

New member
Reaction score
0
Ben şuan Çankırıda bulunuyorum.İki gün önce Çankırı Devlet Hastahanesine gittim.Tahlil sonuçlarım temiz çıktı ama, emin olun hastahane hijyen açısından tam bir mikrop yuvası haline gelmiş durumda . Hastahane de sadece gösteriş amaçlı işler yapılıyor. Örneğin duvarlarda Lcd televizyon var ama; inanamayacaksınız devlet hastahanesinin tuvaletinde sabun yok.
Lütfen Çankırı devlet hastahanesinin internet sitesine (ana sayfasına) tuvalet temizliğine ve hijyen için uğraş göstermeleri için bi mesaj bırakın....
Çankırı devlet hastahanesi resmi sitesi: http://www.cankiridevlethastanesi.saglik.gov.tr/index.html
Şimdiden Teşekkür ederim.

gamshe_Lee; arkadaş "Shashırmamısh" ;) Sadece derdini anlatıyor, ama anlayana :sigara: Daha çok kişiden tepki gelirse, olayın çözümlenme süresi de "azalmısh" olur ;) Merak etme "qendi de" mesaj "bırakmıshtır" ;)

tepki koyalımda doğruluğundan nasıl emin olacağız

Cankırıda muhakkak fen isleri vardır oraya bir diLekce iLe müracat edersen sorununLa iLgilenecekLerini düsünüyorum..Ama ne zaman onu biLmiyorum..

@ gamshe_Lee
insanlara laf etmek yerine sorunla ilgili 1 çözüm arasan en azından bu topic için, post kastığını düşünmemeye başlarım :sigara:

@ gamshe_Lee
insanlara laf etmek yerine sorunla ilgili 1 çözüm arasan en azından bu topic için, post kastığını düşünmemeye başlarım :sigara:

post kasmak mı :durdurun coq qomiqsin yaa

bi insan bunun için 1 siteye üye oLupta geLip öneriLer $iqayetLere böLe 1 qonu açmaz madem bu qdar aqLı basıo bu qadar duyarLı hastanenin içindeyqen denetim'e hastanenin ba$heqimine çıqar söLer buraya yazacağı msj yerine gider o hastanenin sitesindeqi $iqayet böLümüne yazar yada iLgiLi merciLere biLdirir $iqayetini ! anLıomusun _?

post kasmak mı :durdurun coq qomiqsin yaa

bi insan bunun için 1 siteye üye oLupta geLip öneriLer $iqayetLere böLe 1 qonu açmaz madem bu qdar aqLı basıo bu qadar duyarLı hastanenin içindeyqen denetim'e hastanenin ba$heqimine çıqar söLer buraya yazacağı msj yerine gider o hastanenin sitesindeqi $iqayet böLümüne yazar yada iLgiLi merciLere biLdirir $iqayetini ! anLıomusun _?
Oraya 1 kişi çıksa sence kaç kişi ilgilencek ?

Buraya bu kadar yazacağına şuan çoktan atmıştın ;)

bn gözümLe görmediim $eey haqqında nie bi eyLemde buLuniim nerden biLiim dogru oLdugunu _? gördüüm kadarıyla sn dogru oLduguna inanıosun o zaman bna cvp vereceğine git sen at dmii

bn ona yardımcıda oLdum git fen i$Lerine dedim dha ne diiim
:D

yardımcı olalım olmasına onların eksikligini sitelerini hackleyerek düzeltebiliceksek
hemen hiç durmadan yapalım onlar pisliklerini temizliyemiyolarsa bu eksikliklerini
biz sitenirine mesaj bırakarak düzeltebiliceksek durmadan yapalım peki bu bir
iyilikmi olucak? akılarını başlarınamı getiricek hayır bu bu şekilde olmaz
bişeyleri düzeltmek istiyorsak düzgün ve kuralına göre yapmalıyız
dogru yapılan herşey yolunda gider başkasının sitesini hackleyerek veya
mesaj bırakarak senin dedigiminle bunları düzeltemeyiz dilekçe yoluyla
en üst merciye gidebilirsin web adresinden bile
şikayet edebilirsin buda onların en çok dikkatini çekicek konudur. :saskin

bn gözümLe görmediim $eey haqqında nie bi eyLemde buLuniim nerden biLiim dogru oLdugunu _? gördüüm kadarıyla sn dogru oLduguna inanıosun o zaman bna cvp vereceğine git sen at dmii

bn ona yardımcıda oLdum git fen i$Lerine dedim dha ne diiim
:D
Evet ben atalı yarım saat oluyor. Adam eğlence olsun diye yalan mı söyleyecek ? Hadi yalan söyledi atsan ne olacak..

yardımcı olalım olmasına onların eksikligini sitelerini hackleyerek düzeltebiliceksek
hemen hiç durmadan yapalım onlar pisliklerini temizliyemiyolarsa bu eksikliklerini
biz sitenirine mesaj bırakarak düzeltebiliceksek durmadan yapalım peki bu bir
iyilikmi olucak? akılarını başlarınamı getiricek hayır bu bu şekilde olmaz
bişeyleri düzeltmek istiyorsak düzgün ve kuralına göre yapmalıyız
dogru yapılan herşey yolunda gider başkasının sitesini hackleyerek veya
mesaj bırakarak senin dedigiminle bunları düzeltemeyiz dilekçe yoluyla
en üst merciye gidebilirsin web adresinden bile
şikayet edebilirsin buda onların en çok dikkatini çekicek konudur. :saskin

aLtan anLatamıorus i$te bazı arqada$Lara bunu..saoL..

bende düzgün Türkçe kullanmayan insanları şikayet ediyorum kim ilgilenecek bunlar dilimizi yozlaştırıyor yazık gençliğin haline bak

Çankırı'nın neresindensin hemşerim? ;)
Vay be benim meLekete internette geLmiş =P Sabunda geLir merak etme ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri