lütfen yardımmm

mrvodoo

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bilgisayara format attım ama bütün driverleri aradım ama bana PCI dervice donanımda eksik gözüküyor nerden bulabilirim bunu ses kartıyla iligilimi çünkü ses kartını görmüyor realtek yükledim ama yüklendiginde bile ses kartı yoktur yada arızalı diyo format atmadan önce ses kartı çalışıyordu lütfen yardım edin bana nasıl driverini bulabilirim

PCI girişlerine takılı bir kartın tanınmasından ötürü verilmiş bir hata bu..

kasaya bağlanan modem, ses kartı, ekran kartı bu tarz bağlantı kullanıyor..

ses kartın bu şekilde bir kart ise, onboard değilse eğer bunun sürücülerindeki bir eksiklikten ötürü bu hatayı alıyor olabilirsin..

bütün driverleri yükledim ama ben acaba neden veriyor bu hatayı ekran karını yükledim ati driverlerin hepsini yükledim acaba modemin driverini yüklemedim acaba ondan dolayımı oldu ama internette giriyorum birde proxy ile ilgili bir şey diyor açılşışta proxy açılamadıgından dolayı çalıştırılamıyor diyor nasıl yapabiliriz tutuklu kaldım bana yardım kasayı açsamda ses kartının markasına baksam acaba ?

dahili bir 56k fax modemin varsa eğer, bu da PCI girişine takılıyor, kullanmasan da bunun driverlarını yüklemediğin taktirde bu hatayı alırsın..

ama ses problemin varsa demek ki ses kartını tam olarak tanıtamamışsın, bence de kasanı açıp kartın marka modelini alman iyi olur..

birde klaveye ve mouse bluetooth lu onları driverini yüklemedim acaba ondanda olabilirmi ama çalışıyorlar

Geri