denizhan_69
New member
- Reaction score
- 0
Herhangi 1 Lisede Ders Esnasında 1 Kız Hocasının Ona Dik Dik Baktığını Fark Ederr...Buna Bozulan Kızz
Kız : Hocam Niye Dik Dİk Bakıyosunuzz Tren Gibi Hissettim Kendimi (( Kız Laf Koyduğunuu Sanmaktadırr....Millettee Vay Bee Hocaya Öküz Muamelesi Yaptı Falan Derken Şok Tepki Gelir Hocadan ))
Hocası : Banada Günde 300 - 400 Kişi Binse Bende Kendimi Tren Gibi Hissederimm.....
HALİM YOK !
Plajın bol adaleli yakışıklısı; bir sabah duştan çıkmış, hayran hayran kendisini seyrederken birde bakmış ki tüm vücudu güneş yanığı, yalnız orası süt beyaz sırıtıyor. İçine sinmemiş, onuda yakacak.
Dogru plaja gitmiş. Güneş doğarken tamamen soyunmuş, kendini kuma gömmüş. Heryer kumun altında, birtek orası dışarda...
İki ihtiyar hanım, ellerinde baston, erkenden sabah yürüyüşüne çıkmışlar. Birden, kumdan dışarı çıkmış olan adamın şeyini görmüşler. Biri etrafında dolaşmış. Bastonu ile orasına burasına dokunmuş. Sonrada arkadaşına dönmüş:
"Dünyanın adaleti yok." demiş.
"Nasıl yani?" demiş öteki.
"Nasıl olacak." demiş yaşlı kadın.
"Bak şimdi, bu nesne varya bu nesne:
10 yaşımdayken merak ettim...
20 yaşımda tanıştım...
30 yaşımda hoşlanmaya başladım...
40 yaşımda peşine düştüm...
50 yaşımda satın alır oldum...
60 yaşımda bulmak için adaklar adadım...
70 yaşımda unuttum..."
Ve bastonu ile dokunarak bir daha işaret etmiş.
-"Şimdi 80 yaşındayım, bu Allah'ın belası şey kumda bile yetişmeye başlamış, ama benim eğilip dokunacak halim bile yok ! "
Kız : Hocam Niye Dik Dİk Bakıyosunuzz Tren Gibi Hissettim Kendimi (( Kız Laf Koyduğunuu Sanmaktadırr....Millettee Vay Bee Hocaya Öküz Muamelesi Yaptı Falan Derken Şok Tepki Gelir Hocadan ))
Hocası : Banada Günde 300 - 400 Kişi Binse Bende Kendimi Tren Gibi Hissederimm.....
HALİM YOK !
Plajın bol adaleli yakışıklısı; bir sabah duştan çıkmış, hayran hayran kendisini seyrederken birde bakmış ki tüm vücudu güneş yanığı, yalnız orası süt beyaz sırıtıyor. İçine sinmemiş, onuda yakacak.
Dogru plaja gitmiş. Güneş doğarken tamamen soyunmuş, kendini kuma gömmüş. Heryer kumun altında, birtek orası dışarda...
İki ihtiyar hanım, ellerinde baston, erkenden sabah yürüyüşüne çıkmışlar. Birden, kumdan dışarı çıkmış olan adamın şeyini görmüşler. Biri etrafında dolaşmış. Bastonu ile orasına burasına dokunmuş. Sonrada arkadaşına dönmüş:
"Dünyanın adaleti yok." demiş.
"Nasıl yani?" demiş öteki.
"Nasıl olacak." demiş yaşlı kadın.
"Bak şimdi, bu nesne varya bu nesne:
10 yaşımdayken merak ettim...
20 yaşımda tanıştım...
30 yaşımda hoşlanmaya başladım...
40 yaşımda peşine düştüm...
50 yaşımda satın alır oldum...
60 yaşımda bulmak için adaklar adadım...
70 yaşımda unuttum..."
Ve bastonu ile dokunarak bir daha işaret etmiş.
-"Şimdi 80 yaşındayım, bu Allah'ın belası şey kumda bile yetişmeye başlamış, ama benim eğilip dokunacak halim bile yok ! "