Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar merhaba lep topta oyun oymank ıstıyorsanız bir kere ekran kartınız 512 P.Ş OLACAK 1279 MB BEN 4 DET NOT BOK DEISTIRDIM ACER LENOVO DATRON SON OLARAK TOSHIBA A200 23O ALDIM MAKINA COKIYI ISINMIYOR LUTFEN BASKA MARKA ALMAYIN DIGER NOTBOKLAR TEK İŞLEMCİ KOPRUSU OLDUGUNDAN DOLAYI COK ISINIYOR 230 O DA BEN 3DMAX ACIYORUM AUTOCAD VE PROJEELR VE OYUNU GELINCE SU ANDA EN AGIR GRAFIKLI OYUNLAR AREA 51 BALCK SİTE VE CRYS AREA 51 ACAN LEP TOPLAR 512 P.Ş OLMAK ZORUNDA TOSHIBADA BEN RAMI 4048 CIKARDIM MAKINA ACIYOR TABI EN AZ 1800 CIVARINDA FIATI AMA BEN YENI MODEL ALCAM A300 SERILERI ALXCAM ONLKARDA KI İŞLEMCI 2 GHZ VE EKRAN KARTI YENI NESIL ATI 512 1279 MB ARKADASLAR KESE SİZİN BİR SEY DİYEMEM BENIM DIGER MAKINALARDA BASIM COK AGRIDI AMA TOSGIBADA SORUN CIKMIYOR VE BU OYUNLARI ACIYOR LENOVO 2500 YTL VERDIM GECEN SEN O ZAMAN EKRAN KARTI INVIDIA 128 IDI HDD KAFA YAPTI 1 AY SONDA DATRON YAVAS ASUS YAVAS ACER CABUK ISINIYOR ASUS LARINCD ROM ARIZALANIYOR NOT BOK PİYASASINDA EN İDEAL TEKNIK SERVISE GITMICEK MAKINA TOSHIBADIR BU ARADA BEN SON KULLANICIYIM ARKADASLAR TOSHIBADAN PARA FLAN ALMIYORUM SADECE BASIM AGRIDI SİZDE AYNI DURUMA DÜŞMEYİM MAGAZAKLARDAN ALMAYIN LEP TOP V.B BAYIDEN 200-300 USD INDIRIMLE TAKKSITLKE ALIN TEKNOSA BIMEK COK GECIRIYOR BELKI TAKSIT AVANTAJI VAR AMA SİZ BİLİRSİNİ
BU ARADA BILGI ALMAK ISTEYEN ARKADASLAR OLURSA .........
bu arada cyrs acer 5920 g 6a olanında oynadım 256 1024 mb 2 ghz 160 oyun makına ısınınca kasmaya baslıyor son bolumlerde kılıtlendı ama sogukken 20 yada 30 pıngde oynatıyor oyunu acerlerde cd romlarda kondansatör sızıntısı oluyor ben kullandım tavsıye etmerm
kardesım sen farklı bır dılden konusuyorsun yada bız bu oyun lar agır frplerı segmentlerı bu ayunları acması demek dıger oyunları rahat oymanan anlamına gelıyor ok mi sende pek safmıssın kardes ya
usta eğer hala almadıysan cbox öneirirm piyasya yeni çıkmasına rağmen hiçbir eksiği yok normalde ilk çıkan mallrın ufak tefek eksikleri olur ama bunda öyle bişi olmadı bide cbox artık özel değil ve fiyatlarda düştü.onu almanı öneririm.
gerekLi acıkLama yapıLmı$..Arkadasların dedigi gby 1.000 ytL'ye kaliteli oyun oyniyabilecegin Laptop yok ama o paraya güzeL bir Masaüstü toplarsın :goz:
rahat oyun oynayacaksanız lep topta oncelıkle ekrankartınızın 512 paylasımsız olması cok onemlı ekran kartınız düşükse marka ne olursa olsun not boklarınız ısınır ve kılıtlenır arkadaslar