Laptop 2 saniye içinde kapanıyo YARDIM LÜTFEN

xp cd ile bi tak kurulum ekranına geç oralarda biraz oyalan zaman kazan.. eğer oralarda oyalanırken de kapatır ise. makineden mainboard hatası olabilir. yani chipsetle alakalı bişey.. garantisi dvm ediyor ise garantiye ver.. yok etmiyor ise o konuda da yardımcı olurum.. (işim bu) ama önce xp veya vista cd si ile bi çalıştır dolan biraz bakalım kapatacak mı yine.. kapatmaz ise yazılımsaldır format atmanı tavsiye ederim. ama pek öyle gözükmüyor..

dün kaspersky ile tarattım kapanmadı ama ad-aware ile 2 kere taratmıştım kapanmıştı yarın gene ad-aware ile taratıcam bakalım gene yapcakmı?

dün kaspersky ile tarattım kapanmadı ama ad-aware ile 2 kere taratmıştım kapanmıştı yarın gene ad-aware ile taratıcam bakalım gene yapcakmı?

senin ad-ware ile sorunun var... bilgisayar aşırı duyarlılık gösteriyo ... ilginç..
bence ad-ware kullanma çok gerekmiyosa..

kusura bakma koko01 internetim şuan yok cafeden girip şunu söyliyim dedim.Ad-aware ile tarattım güvenli kipte kapanmadı pc.Fakat her tarattığımda 3tane MRU object diyor ve siliyorum ona rağmen bidahaki taratmamda gene buluyor.Acaba karantinaya mı alıyo kendi otomatik?Anlayamadım yardımlarınızı bekliyorum.Ordaki yazının açılımınıda yazcam sonra inşallah.ALLAH a emanet olun.

laptoplarda kapanma ya isinmadan olur yada virusten dolayidir..
pili harici tuttum yeni oldugunu dusunerek..

Yani aslında 1,5 sene oldu alalı.Bugün güvenli kipte ad-aware ile gene tarattım denediğim için pcyi gene kapandı sonra fanın olduğu kısıma el değmiyodu nerdeyse ve öbür taraflarda ona yakın ısınmıştı.Ama bugünkü kapanma olayı bence sandalyeye koymuştum laptopu sandalyenin üzeride yastık kılıfı gibi bişey var yani kaplı.Fan hiç hava almıyo desem düzgün olacak bugünkü ondanmı kapandı acaba?Fan hiç hava almasa yani laptopun altı kapalı olsa tabi ısınır dimi ama kapanırmı yaaa onu anlayamadım şimdide.SAYGILARIMLA.

koko çok sağolasın ama bunuda yapmıştım önceden gene yapsammı bilmiyorum.Buda çözmemişti aslında bide linkteki resimler bayağadır gözükmüyo benim için önemli değilde faydalancak birçok insan var eğer resimleri yenilersen çok makbule geçer.

Sağolasın ellerine sağlık koko01.Eeee tabi size de biri söylemezse nerden bilipte düzeltceksinizki ama gerçi konuyu sizin açtığınız için bence arada kontrol etmek lazım.

yok abi yaaa nerden etcem yaa aptalca bişey anlamadım gitti.

arkadaşım bence biran önce pc ni yedekle ve işletim sistemini yeniden kur.ancak bu şekilde anlaya bilirsin. problem ya diskinde ya da trojan vardır.

hımm diskte alma ihtimalim var yani.

hımm diskte alma ihtimalim var yani.

Yanlış anlamayın da neden hala yazılımda hata arıyorsunuz ?

Bios kendi güvenliği için bilgisayarı o kadar kısa bir sürede kapatır. Bu da donanımdan kaynaklanan bir sorun olduğunu gösterir. Tanıdığın bir bilgisayarcı var ise veya laptop garantili ise en yakın merkezine götür...

Geri