Laptop Ağı Görmüyor

hack007

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar access point ile internete bağlanıyodum hep ve ağlar kısmına baktığımda diğer ağlarıda kendi ağ adımıda görüyordum fakat bugün diğer ağlarıda kendi ağımıda görmüyor fakat lan yerine kabloyu takınca internete bağlanıyo.Acaba access pointte mi bir problem var?Wireless açık ama genede hiçbir ağı bulmuyor ve ağ bağdaştırıcısını kaldırdım restart attım win7 kurulu kendi hemen driverı yükledi ama gene bağlanmıyo.Şimdiden sağolun acil yardımlarınızı bekliyorum.

birdenbire hiçbir ağı görmemesi çok saçma ve FN+F8 tuşunuda denedim hiçbirşey olmadı malesef.

bilgisayarım ozellıkler aygıt yonetıcısı ordan ag baglantıları ordan wirelessın ısmı neyse o donanıma ıkı kez tıkla yazılımına sonra acılan penceredekı bak bakalım aygıt duzgun kullanılıyormu yoksa kapalı acık olayı vardır kendı kendını bazen w7 kapatıyor kapalıysa ordanda acabılıarsın bu benım basıma 3,4 kez geldı farklı pclerde

bilgisayarım özellikler aygıt yöneticisi ve ağ bağdaştırıcılarını tıkladım realtek fast ethernet yazıyo baktım aygıt düzgün çalışıyor diyor napmam lazım acaba?

fast ethernet olmaması lazım sen wıreless den baglanmıyormusun wireless le alakalı bır yazı olması gerek ethernetle alakalı degıl ona dıkkat et tek tek bak olmadı dıkkatını ceken bısey olur mu bı kontrol et

wireless ten access point ile internete bağlanıyorum.bende aygıt yöneticisinde wireless ile alakalı bişey yazmıyo sinir oldum.

bi sürücülerine bakıp indircem wireless ile alakalı sürücüyü inşallah düzelir.

sürücüyü indirdim rardan çıkarttım zipli gibi gözüküyo dosyaları temp e kopyalıyo falan ama kurulum başlamıyo nasıl iş anlamadım?yani olmadı.

engelleyen bır yazılım fırewall felan varmı veya format at dıyıcem ama bıraz kurcala wıreless le alakalı bı sorun ama zıplı gozukmesı sacma wıreless ısmını bılıyorsan orj sıtesınden ındır

firewall falan yok wireless isminide bilmiyorum bu yüzden ilk önce intel wifi yi yükledim olmadı sonrada realteki yükledim galiba gene olmadı zaten.yardımlarınız için teşekkür ederim.

Aida64 diye bır program var ya onu ındır ondan bak wıreless modelını ogrenırsın ogrendıkden sonra ındırmeyı dene bakalım olmadı bır programla tarat drıver guncelleme programlarının bırıyle bulur mutlaka bır model ısmı bıle cıksa yeter

çok sağolun bakıcam programı kurup.

Geri