laptop-ekran da beyazlaşmalar var!!!l

ultranova

New member
Reaction score
0
arkadaşlar laptopumun markası "DELL INSPIRATION 1300" bilgisayar yaklaşık iki senelik.bir senedir bilgisayarın ekranın sol alt köşesi civarına bir beyazlaşma var.ve gittikçe yayılmaya başladığını görüyorum.artık diğer kısımlarda da çok etkin olmasada beyazlaşma var.nedeni ni lcd sıvının özelliğini kaybetmesi sanıyorum.ve bilgisaayarın garantiside bitti.ne yapabilirim.yardım ederseniz gerçekten sevinirim.şimdiden teşekkürler.:vur

"electrical-electronic engineer undergraduate"

kardes o ekrana ne senin, ne de bizim yapabilecegimiz bir cozum yok, gecmis olsun,
gittigi yere kadar gotursun,

servisle irtibata gec, ellerinde ekran varmi ya da getirtebilirler mi diye,
zaten uretimi durdulmus oldugu icin yedek parcasi var mi sor,
servise goturup yeni ekran ile degistirtmen en mantikli hareket olacaktir olacaktir,
tabi kafadan bir fiyat soyleyemiyorum, arastirman gerekecek

genel uyari: lcd ve plazma ekranlara baski, darbe, sert dokunuslar bu gibi sorunlara neden olur!!!!

gecmis olsun
kolay gelsin

arkadaşlar laptopumun markası "DELL INSPIRATION 1300" bilgisayar yaklaşık iki senelik.bir senedir bilgisayarın ekranın sol alt köşesi civarına bir beyazlaşma var.ve gittikçe yayılmaya başladığını görüyorum.artık diğer kısımlarda da çok etkin olmasada beyazlaşma var.nedeni ni lcd sıvının özelliğini kaybetmesi sanıyorum.ve bilgisaayarın garantiside bitti.ne yapabilirim.yardım ederseniz gerçekten sevinirim.şimdiden teşekkürler.:vur

"electrical-electronic engineer undergraduate"

AciLen ServisLe irtibata geç...

Geri