Sponge BoB
New member
- Reaction score
- 0
Degerlı arkadaslar bulgarıstandan laptop almıstım wirellesi calısmıyo diye burdaki dallama bilgisayarcı xp yi yeniden kurcaz dedi kurdu yanlız bilgisayarın ustunde xp home vardı bunu kaldırıyordu onu kuramamıs bulgar cd si lazımmıs gitti xp pro kurdu benim laptop kaplumbaga gibi oldu bu herif nasıl xp home yi kuramadı pc nin altında orjınal reg keyde var anlamadım bende orjınal cdsıde yok nasıl xp homu kurarım kendı key ımı kullanırım anlayan varsa bı el atarsa cok sevınırım
parcalıycam bu aletı
ya arkadas yokmu anlayan bu ısten yoksa yanlıs yeremı actım konuyu mod mud bırılerı yokmu burda uyarsın yada sorunu cozsun donanım dıye part acılıyo arkadas is dıger sitelden kopyala yapıstırsa biz devayı yanlıs yerde arıyoruzdur ama durum bu degılse bı alakadar olun
parcalıycam bu aletı
ya arkadas yokmu anlayan bu ısten yoksa yanlıs yeremı actım konuyu mod mud bırılerı yokmu burda uyarsın yada sorunu cozsun donanım dıye part acılıyo arkadas is dıger sitelden kopyala yapıstırsa biz devayı yanlıs yerde arıyoruzdur ama durum bu degılse bı alakadar olun