laptopta msnde cam açamıyorum!!!

crazytim

New member
Reaction score
0
hp dv5-1020et bilgisayarım var. win7 yükledim... msnde webcam açamıyorum...karşı tarafı görebiliyorum ancak benim görüntümün olması gereken yerde webcam işareti üzerinde de kırmızı bir çarpı var...driver güncelledim, msnden ses ve götüntü kurulumu yaptım ama ne yaptım ne ettiysem bir türlü düzeltemedim...ve bu benim için çok önemli ailemle sürekli cam de konuşuyorum uzakta yaşadığım için...bu sorunum için bana yardım ederseniz çok memnun olurum ...

aynı sorun bende de oldu msn i kaldır bir daha yükle arkadaşım , benim o şekilde hallolmuştu .

Dostum kameranın Win7 tarafındn denetim masası yoluyla algılanmasının gereği var, ancak bu bir yana kameranın yazılımı varsa o da yüklenmeli ve sistemin startup (başlangıç) ına eklenmişse silinmemiş olmalı.

sonrasınra messenger ile görüntü ve ses kurulumu penceresinde ayarları tamamla bakalım.

bu yeni msnler de olan bi sorun galiba.

geçen arkadaşımda aynı şey olmuştu.

msn 8.5 i dene dedim.düzeldi demişti.

ben paylaşmıştım forumda cracklı olanını ve portable rardan çıkarıp giriyodun.

onu da deneyebilirsin...

hepsini denedim hiçbiri düzeltmedi...ama sonunda buldm...seçeneklerden karşıdakinin web cameramın olduğunu görmesine izin ver seçeneğini işaretlemek gerekiyrmuş...onu yaptım düzelti...ne alaksı varsa anlamadım bi türlü..benm yıllardır izin verme şeklinde dururdu 7 yükledikten sonra başıma böle bişey geldi..

Geri