lg chocalate olan var mi ?

chotes

New member
Reaction score
0
mrb arkadaslar
lg chocalate tlf nu kullanan var mi ? nasil memnunmusunz? arti ve eksileri neler ?
ve bu tlf icin oyun progm vs... ne olursaa var mi ?

ben kullanıyorum.tavsiye etmem.görüntüsü güzel ama gerisi hikaye.2ay önce aldım,t630 um vardı gayet memnundum,ama batarya zayıflamıştı 2 gnde bi şarj ediyordum.chocolate ı görünce çok hoşua gitti, dokunmatik vs..ama daha çok etkilendiğim mevzu aksesuarların çok olmasıydı.yedek pil, sadece pili sarj eden yedek şarj makinesi, kulaklık kılıf koruyucu kapak vs..ama tel i aldıktan sonra pişman oldum.şarjı iki gnde bitiyor, t630 3 seneden sonra 2 gün dayanmaya başlamıştıi kıyaslayın artık!
kişye özel ses veremiyorsun.grup oluşturman gerek gruplar maksimum 20 kişiolabiliyor, kendin var olan gruplara ek olarak yenisini yapamıorsun.ordakine eklemek zorundasın.tema yükleyemiyorsun.dokunmatik tuşlar çok hassas, ergonomik olmuyor vs vs..memnun değilim.kimseye de tavsiye etmem.

hmmm
ok saolsın bilgin icin!!!

lg chocalate için programları nasıl bulabilirim?
tel.lim arızalandı ve en azından telefon rehberini yedeklemek istiyorum..

kendi programini dene kutudan cikan onunla olur sanirim
ve lg choc. mi arzilandi ve neden sebebini ogrenebilirmyim ?

beeerrrbat Allah kimsenin basına vermesin :)

siz neler dusunuyornusnuz bilmem ama bence bi bayan tlfnu.
cunku erkekler genelde daha ozellikli bi tlf na bakar. symbian gibi....

Çok dandik bende var aman almayın.ekranı kırıldı servise gitti hoparlörü patladı bi daha gönderemem 2 ayda geldi.Tuşlar takılıo bazen ve Şarjı çok az gidiyor.HİÇ MEMNUN DEİLİM!!!:vur :vur :vur

ben kullanıyodum bence berbatt hiç program bulunmuyo yavaş yani sıkıcı bi telefon almadıysan mutlu olmalısın aldıysan da geçmiş olsun elden çıkarana kadar mahvoldum telefonu n görüntüsü hoş bitek

bende arkların goruslerındenım....bence ona verecegın parayla gıt bır tane e200 al bugun gordum arkadas almıs kamerası falan cok net yanı onda 1.3mp kamera var ama nokıanın 2mp lı telınden net cekıyo..hemde fıyatı uygun 300 tl falan.yada d900 al ben kullanıyorum cokda memnunum.....

Geri