Lig TV yi internetten izle!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler bende aynen linki urlye yazıyorum ama sonralisans alımı diye bişey çıkıyo ne yapmam gerek yardım edin pls

Kardes bu uye adi ve password istiyor? ne ya bu ?

omuyooooooooooooooooooooooooooooo

olmuyooooooooooooooooo

kardes bi kullanıcı adı ve sifre sordu o ne yav bi yardımcı olun bizde izleyelim bende tsk ederim

sifre hakkinda yardimci olabilecek bir arkadas yokmu????

kullanıcı adı hackhell şifre 1101

kullanıcı adı hackhell
şifre 1101
iii seyirler

serkank762' Alıntı:
kullanıcı adı hackhell şifre 1101

kullanıcı adı hackhell
şifre 1101
iii seyirler
kekleme olum milleti o şifre falan çalışmıyo:mad:

arkadasım payalasımın icin tesekkurler ama ben açamadım lisans alımı die bişey var oraya ne yazacaz

simdiden saolasın

arkadasım paylaşimin icin tsk ancak lisans alımı die bişi var oraya ne yazacaz

şimdiden teşekkurler

medya player 11 sorunu

fofer' Alıntı:
yaw media plaer 11 kullanıyorum url adresini nereye yapıştırıcaz bulamadım
yardım edermisinizzzzzz

önce üst menülerden kitaplığı seç orda seçili durumdaki müzik sekmesini tıkla açolan sayfada yaz menüsünün hemen altındaki düzen seçeneklerine tıkla ordanda klasik menüleri gösteri seç.

Artik Bİttİ....

cetin002' Alıntı:
önce üst menülerden kitaplığı seç orda seçili durumdaki müzik sekmesini tıkla açolan sayfada yaz menüsünün hemen altındaki düzen seçeneklerine tıkla ordanda klasik menüleri gösteri seç.

yav kardeşim böyle bişey yok artık bitti lütfen başka şeyler yazıpta topici üst sıralara taaşımayınız.Herkesin kafasını karıştırıyorsunuz......forumlarda tarihlere ve yazılanları baş sayfadan başlayarak teker teker okuyun ve öyle cevap yazın

KONU KAPANMIŞTIR....:mad:

çok teşekkür ederim ama passaport falan diyo açmıyo ama emeğin için saol yardım edersen sevinirim

kardeş bu url yi verdin de lisans için kullanıcı adı ve şifre istiyor ne yapacağım??????

kardeş bunda lisans alın diyor lisansı nasıl alacaz

bı bılsek herkes o sorunu cozecekte koca hh de bulamadı arkadaslar bulan yasadı walla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri