limewire ile ilgili sorun....

M@$K€DGH0$T

GH0$TL0R!D€R
Reaction score
0
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=xxfurk
bn bi kere daha konu açmıştım ama çözümünü alamadım...
limewireyi yeni yüklemiştim..ilk gelen bi soru var sadece cevabına baktım evet hayır diye bn burda hayır yaptım :( bidaha limewireden bişi indiremedim lütfen yardım edin

sildim,yeniden yükledim olmadı
cclenardan sildim olmadı

çözümlerini bekliom..şimdiden teşekkürler...

:clap:clap:clap

arkadaşım ayarları kontrol ettin mi?
etmediysen limewire ayarlarına gir ..
orda yüklemeler ,indirmeler ,yuvalar falan var ...
orayı kontrol et. download yapacağın dosya sayısı vb. şeyler 0 sa sayıyı yükselt...

bu arada eğer install dosyan eskiyse en son güncel olanı indir...
o da olmuyosa , virüs programın varsa indirme yaparken kapat ...
o da mı olmuyo ... bu sefer modem ayarlarına gir .. modem sayfasında gerekli ayarlar var sanırım ..
o da mı olmuyor... bilgisayarın fişini kablosunu çek , monitörü balkondan , kasayıda pencereden at..
baktık ki senin ki laptop .. benzin dök yak ..
ya da son bi çözüm : bearshare indir .... sonuçta limewire downloadları bearshare dan çekiyo ..
saygılar dayıcım ...

bilsem yardım ederim ama bilmiyorum ki................

araclar>>>>secenekler>>>yuklemeler>>baglantilar>(sag tarafta)baslangicta baglan

sekmesini isaretlerseniz sorun ortadan kalkacaktir

kolay gelsin

limewire turbo yu kurdum ama bağlanmıyor. acaba iş yerinin ağ yöneticisi bloklamış olabilirmi, ya da bloklayabalirmi, yada bu bloğu aşabilirmiyim. bi yardım :)

limewire turbo yu kurdum ama bağlanmıyor. acaba iş yerinin ağ yöneticisi bloklamış olabilirmi, ya da bloklayabalirmi, yada bu bloğu aşabilirmiyim. bi yardım :)

işyerinin bloklayıcısıyla ilgisi olduğunu sanmam ..kendi kendine bunu yapamaz..windows güvenlik duvarı ve varsa virüs programından web kalkanı ayrlalrına bak .. block yada engellenen bölümünü bul.. limewire görebiliyosan kladır onu engellerden yada block bölümünden ..
eğer yoksa yine bi bakarız..

Geri