LimeWire Kaliteli Filmler Bulmak İstiyen(Programsız)

by.erce

New member
Reaction score
0
-Öncelikle söylüyüm program falan indirmenize gerek yok-...Hepimiz, paylaşım programlarında indirdiğimiz filmin kaliteli olmasını isteriz değil mi? Belki bu programlarla çok ilgilenen arkadaşlar biliyor olabilir; ama ben bilmeyenlerin de faydalanması için bu konuyu açmak ve sizlerle paylaşmak istedim.
Limewire'de search => video modunda 'title' kısmına sadece AXXO yazıp da arama yaparsanız bulacağınız filmlerin hepsi direk DVD-Rip ve çok güzel kalitede olacaktır.
(Örnek olarak limewire verdim fakat mesela bearshare vs gibi programlarda da aynı yolda arama yapabilirsiniz hiç farketmez)

de0681.jpg

tşk ler arkadaş sağol ama virüslü geliyor

sağol dostum. düşünmen yeterli. eline sağlık. teşekkürler.

teşekürler dostum bu türlü küçük ama çok önemli bilgilere ihtiyacımız var saygılar

virüs olabilir yani belki bazılarınıza denk gelmiştir ama hepsi virüslü die bişide yoktur.bu arada axxo bir kişinin nickidir ve bu elemanın riplediği filmler gerçekten çok kaliteli çıkar bu açıdan içinde axxo ismi geçen filmler tereddütsüz indirebilir.

teşekürler

teşekürler .................

teşekürler

cok saol kardes ama bu axxo nun cok fake war artık dıkkat edın beyler ben bı fılmı 8 kere ındırdım bı tanesı bıle doru cıkmadı yınede elıne saglık...

zaten limewire virüslü bi program aklınızda bulunsun arkadaşlar

Ya, ben bir türlü bu tarz programlardan verim alamadım. İstediğini bulmak zor, bulsan görüntü kalitesi kötü olabiliyor veya bir şey indiriyorsun başka birşey çıkıyor. Birde çok yavaş iniyor.
En iyisi rapid linkleri, rapid hesabı aldım bir tane, istediğim şeyi max hızda yani ortalama 107 ile indiriyorum flashget ile hem yarıda kalma olayıda yok, istediğin zaman devam et aynı hızla indirmeye...

Cvp :D

Cok saolasın kardes hem boyle filmlerde kaynak sorunu falan da az cıkıyor ... :D:durdurun

arkadaşlar bide benden olsun title kısmına videoada PUKKA yazın yine dvd-rip filmler karşınızda teşekkürü çok görmeyelim

Geri