LimeWire Kapatıldı

ben silmeye başlayayım ozaman programı yaa

Çok kötü olmuş bu yaw inşallah kapatmazlarda devam eder bizde işimize devam ederiz.

iyi olmuş kapatıldığı çoğu dosyada virüs trojan gibi zararlı yazılımlar çıkıyordu.

offfff :mad: kapatılmasına sewinenlerde var ya. inanamıorum abi siz neyden bahsediosunuz.
limewire çok kral bir programdı ya. işime çok yarıyordu.
tüm paylaşım programları binevi duraklatıldı.
aresten en son çıkan şarkıları indirmekte güçlük çekiorum.
kullanıcılar birer birer dökülüyor arestede aynısı oldu bugün. mahvolduk.

torrentleri engelleyemezler içiniz rahat olsun, bu söz içinizi rahatlatmazsa piratebay i hatırlayalım; binlerce firmadan tehdit mailleri almasına rağmen isviçredeki -rahat geniş oh mis- telif hakları yasasından faydalanarak yıllardır varlığını sürdürüyor. diceksiniz ben oraya piratebay.org yazınca engellendi yazısı çıkıyor? baba youtube için de aynı geyik yok mu? gir bi tünele, sayfanın sağ üst köşesinde sana özel hazırlamışlar hhtünel.

bu arada bazı arkadaşlar utorrentin kapatılma ihtimalinden bahsetmiş, efendim utorrent p2p ile benzer mantıkta milletten dosyaları indirmenizi sağlar kendi başına yasa dışı bi işlevi yoktur. yani neymiş, torrent engellense bile utorrent varlığına devam edermiş, ama bişey indirmezmiş o ayrı bi mesele.

ben soulseek kullanıcısı olarak zaten maximum konfor ve güvenlikle indiriyordum şarkıları. aresgalaxy'de durum nedir?

limewire ücretli fakat kanunsuz bi programdı açıkları çok fazla olduğu için yapanlar kurtarır silver0021 söylediği gibi yandık bi kolayı bulunur ama limewire ı pratikte kaybettik başımız saolsun...:)

LimeWireler nette tükenmez o gider başkası gelir

Geri