LincoLn'mü... ? Roberto CarLos'mu... ?

Sizce LincoLn mü ? Roberto CarLos mu ?

• Cassio LincoLn

Kullanılan: 89 54.6%
  • Roßerto CarLos

Kullanılan: 74 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    163

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
ßu Konu AyLardır TartışıLıyor...
Bence ßu Konunun Tartışma Zamanı Şimdi...Neden Derseniz OyuncuLar Birkaç Maça ÇıktıLar Ve BeLLi Bir Performans GösterdiLer...
Sizce LincoLn mü ? Roberto CarLos mu ?

CASSIO LINCOLN

67436.jpg

ROBERTO CARLOS

B_9cff527f0b7159906bbce56cf3b9f0ac.jpg

V.manisa45' Alıntı:
Bu TartıSılmazz ıkısıde Cokk Super Oyuncu mewKileri ayNı deil :DKıyasLamak icin mewKilerine bakmak lasım aynı deil biri bek biri oyunkurucu!!!!Performan sa bakarsan en iyi su an Lincoln basLadıııı!
Zaten Mevki Açısından KıyasLa Demiyorum ki...Performans Açısından Demek İstemi$tim..
İstikrar / Oyuna Etkisi / DevamLıLık vs vs...

lincoln hakkaten çok iyi oyuncu adam geldiğinden beri iyi işler yaptı carlos ise onun kadar adını duyuramadı

Bence Carlos, baqsanısa ne kadar sefimli :D

Sensetive' Alıntı:
lincoln hakkaten çok iyi oyuncu adam geldiğinden beri iyi işler yaptı carlos ise onun kadar adını duyuramadı

CARLOSUN ADINI BUTUN DUNYA DUYDU GUZEL KARDESIM LINCOLN TRANSFERI HANGI GAZETELERDE INTERNET SITELERINDE DERGILERDE MANSET OLDU SOYLERMISIN BANA SU ANDA BILE CARLOSLA ROPORTAJ YAPMAK ICIN BEKLIYEN 100 GAZETECI VAR TUM DUNYA ULKELERINDEN BIRAKIN KIYASLAMA YAPMAYI BIRAKIN CARLOSU ALEX ILE BILE KIYASLANAMAZ HERKES HADDINI BILECEK

Lincoln' ün Gs ye geldiginde ilk antrenmanını izledim Florya'da... bilader, çok yeriyle top sektireni gördüm de, kaval kemiğiyle 8-10 metreye kadar top sektirenini de ilk Lincoln de gördük cümbür cemaat tesis.... Lincoln başkaa, bambaşka. :))))

ya Lincoln attığı goller takıma katkısı gerçekten çok ii bir futbolcu özellikle süper ligde ama Robertoda ismini duyurmuş ve gerçekten Fenerbahçede ii işler yapabilir ancak onu görebileceğimiz yer Şampiyonlar ligi olacaktır. onun katkısını ancak orada anlayabiliriz.. bence süper lig carlos için biraz yavaş kalıyor
not: Fenerbahçeli yada Galatasaraylı değilim

JeNk' Alıntı:
CARLOSUN ADINI BUTUN DUNYA DUYDU GUZEL KARDESIM LINCOLN TRANSFERI HANGI GAZETELERDE INTERNET SITELERINDE DERGILERDE MANSET OLDU SOYLERMISIN BANA SU ANDA BILE CARLOSLA ROPORTAJ YAPMAK ICIN BEKLIYEN 100 GAZETECI VAR TUM DUNYA ULKELERINDEN BIRAKIN KIYASLAMA YAPMAYI BIRAKIN CARLOSU ALEX ILE BILE KIYASLANAMAZ HERKES HADDINI BILECEK

arkadaşım sırada bekleyen gazetecilerden biriside sensin sanırım veya carlosla yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyo gibi konuşmuşsun ne bilim 100 gazeteci falan

Tartışılmaz Lincoln performans var ne istersen var madrid ten gelmediği için tamam biraz carlosun gölgesinde kaldı ama yinede en ii kendini göstersen Lincoln oldu

Hatalıysam affedile

Roberto carlos adam fenere geldi türkiye kazandı yapılan manşetlerle adamı izlemeye sırf yabancı ülkelerden turist gelio :D

2side bambaşka oyuncular.Lincolnü tanıdığımdan beri hep beğenirim.Şuanda Lincoln derim ama R.Carlosunda şuanda gerçek performansını göstermemesinin bence tek sebebi ortam bulamaması.Hani teknik tabirle "Top gelmiyor abi" denir ya..Ha işte ondan.
Fırsat bulamıyor adam saha içinde.Ben ilerde çok daha iyi olacağına inanıyorum.

aslında neye gore tartışacagız ki bunları ...kalıteleri ne gore mi unlu olamalarına gore mi takıma faydalarına gore mi ..zaten mevkileri farklı ... carlos un avantajı arkadasların dedigi gibi adam surekli aynı cizgiyi koruyor lincoln ise bazen kaybolup bazen parlıyor ...ama yine de ole bi ankat var sa ben
carlos derim :)

Carlos tAbikide =)

bence bu anketin FENER mi CİMBOM mu anketinden pek bi farkı yok ;)

Geri