Linux Norveç Hacked ßY FéRvénTßQY

FéRvénTßQY

Banned
Reaction score
0
aynen devam aga yuru bee

Konuyu lütfen gövde gösterisine taşıyın... panik ile buraya açmışım:S

Anti Demoktarik Zone-h

Tüm Kayitlarimi Tek Tek Siliyorlar Kendilerinin Rezil Olmamalari Için Ama Bu Sefer Kurtuluş Yok!!!

Hepsinin Tek Tek Ekran Kayitlarini Aldim Ve Gerekirse Bu Ekran Kayitlarinin Doğruluğunu Bilirkişiler Ile Noter Huzurunda Da Ispatlatacağım!!!

Linux Un Tüm Norveç Siteleri Bugün Benim Tarafimdan Hacklenmiştir!!!

helal dostum iyi iş yapmışın ama inşallah haketmişler zewk olsun diye yapanlara iyi bakmıyolar biliyosun

linux un suçu günahı ne şimdi ?? beleş işletim sistemi dağıtıyo adamlar , microsoft u hacklemeye çalış ;)

rapl0rd' Alıntı:
helal dostum iyi iş yapmışın ama inşallah haketmişler zewk olsun diye yapanlara iyi bakmıyolar biliyosun

Yıllardan beridir Türklere faşist bir ülke gözü ile bakıldı... Halen de öyle bakılıyor... Avrupaya göre Türkler hiç bir işe yaramayan beyinsiz insanlarmış... bunu bana msnde tanıştığım bir Fransız arkadaşım söyledi...

Ben bu görüşü yıkmak ve Türklerin her alanda olduğu gibi sanal alanda da, teknoloji alanında da bütün milletlerden üstün olduğunu göstermeye çalışıyorum...

Her sitede bir Türk boyrağı ve HaCKéD ßY FéRvénTßQY yazacak bundan sonra...

Zaman kan dökme zamanıdır...

Nush ile Uslanmayani Etmeli Tekdir , Tekdir ile Uslanmayanin Hakki Hack'dir

fervent çocuksun daha salaklık etme bu linux sitesi official değil

domaindende anlaşılacağı gibi linuxrehberi yani linux hakkında ipuçları falan yazıyor
hani bizde nasıl enderunix varsa bsd hakkında tanıtım-ipuçları yazıyorsa bu da öyle bir site

adamlar yedekden düzzetmişler ama fervent notere verecem diyosun :) güldürdün beni sabah sabah

wh0ppix' Alıntı:
fervent çocuksun daha salaklık etme bu linux sitesi official değil

domaindende anlaşılacağı gibi linuxrehberi yani linux hakkında ipuçları falan yazıyor
hani bizde nasıl enderunix varsa bsd hakkında tanıtım-ipuçları yazıyorsa bu da öyle bir site

linuxun officialine sitesine bağlı resmi bir sitedir bu!!!

Çocukluk etme ve biraz araştır... adrestende resmi olduğu açık ve net bir şekilde belli zaten...

Ona bakarsanda windowsun official sitesinde de windows rehberi ve windos yardım sayfaları var...

Açık açıktır... bir site backuptan bile hacklendiyse hacklenmiştir... sende bir çocukluk et ve benim hacklediğim sitenin üstünden bir geç en azından:)

bakalım ne kadar beceriklisin:D

GREAT İDEA' Alıntı:
adamlar yedekden düzzetmişler ama fervent notere verecem diyosun :) güldürdün beni sabah sabah

arkadaşım ekran görüntüsüne bak diyorum sana da başka da bir şey demiyorum!!!

Geri