Lisede skandal-VİDEO İZLE

liseler berbat.demogoji haberi gibi bişe bu.hemen namaz kılanları masum hale getirmeye çalışmışlar.gitsin camide kılsın okulda ne işi war namazın

sence liseler çok mu iyi anadolu lisesi diye dağın başındaki bir okulda okuyorum ve sınıfımda namaz kılanda var elbette bu namaz kılanların hiç biri okulda kılmıyor ama bu adamın öğle arasında boş bi yerde kılmasında ne yanlışlık var buna karşın sınıfımda içki ve sigara içende var bunların tenefüsde veya öğle arasında içip sınıfa gelmeleri doğru mu? namaz kılan adamdan hiç bir zarar görmezken sigara içen adam yüzünden okulda lavaboya gidemiyoruz içki içen adam yüzünden ders dinleyemiyoruz bunları bir kıyasla ve sonra konuş

Anayasayı delen delmiş.Senin anayasanda "paşa,bey,hanım vs" demek yasakken günlük hayatta çokça kullanılıyor.Sembolik bir şapka kanunu hala anayasada koçlar gibi duruyor.Bazı yasalar hukuken olmasa da fiilen zamanın değişken olan şartlarından zaten tasfiye olmuş.

Laiklikliği de şimdi "ulusal"cı cephe mahya meselesinden tasfiye ediyor.İşine geldi mi siyasi mahyaları asıp devleti dine karıştırıyorlar

Yani bizimkiler değil "karşı mahallenin" adamları anayasayı deliyor.:durdurun

E Allah diledi mi fare kadar sebeb Ağrı dağı doğurur

Tarikatten anladığın Fethullahsa abicim sana diyecek bir sözüm yok.Allah ıslah eylesin diyorum.

Bin yıllık Nakşiliği,Kadiriliği bilmeden 30 yıllık Fethullah dan tarikat diye bahsedeceksen seninle sürecek diyaloğumuz Einsteinin bir köre sütü tarif etme hikayesine,senin de sütü körün anladığı gibi bu mevzuyu anlamana sebeb olur.

Biz diyoruz ki herşey olacağına varır.İHL li bir başbakanın var bunu unutmamak lazım.Üstelik % 47 lik desteği var.

O sebeble bazı şeylere çok güvenme aslanım.Bu milletin hamuru zemzemle yoğrulmuş alkol kabul etmez.Ahmedi Hans yapamazlar.

Ha anayasa demişken Gül c.başkanı,Tayyip başbakaan.Demek ki bazı şeyler delinebilirmiş.

Bu kanlı da olur kansız da olur.Ama millet o tıynet milletir ki gayrı İslam bir kişiye bile hoşgörüyle yaklaşmışken kendi içinden çürük elmaları ayıklayacaksa bunu dal kırmadan yapmak istidadındadır.

Serbest Fırka ile başlayan zihniyet halkın hissiyat aksidir.Bunu Doğan medyası ne kadar manipüle etmeğe çalışsın,ordu içindeki ne kadar rahatsız genç subayı,paşası maşası bunları tasfiye etmeğe çaba sarfederse sarfetsin su yolunu bulmuştur ve varacağı yer bellidir.

Ankebut yasaların sana esenlik versin

Baq bana bir daha asLanım kapLanım abicim canım cicimLi konusma sen kimsin benimLe bu sekiLde konusabiliosun? Surda bi konu tartısıoruz bunun dısında hiç bi münasebetimiz yok seninLe! benLe konusurken keLimeLerini dikkatLi sec pLs...

Senin Ana Yasan derken? Sen Bu Ana Yasayı tanımıyorsan bu üLkenin hükümetini de tanımıyorum anLamını tasırsın bundan haberin var mı?

Tarikattan anLadıqım güLen tarikat örgütü vb. deiL. Senden iyi tarih biLqim var meraq etme... Suanda ki tarikat örqütLerinden bahsedioruz gecmiş zaman deiL... Gecmiş zamandakiLerin yaptıkları ortada şimdikiLerin yaptıkları ortada... sana bi önceki msjımda da beLirtmiştim anLamak yada anLamamak senin sorunun... bu beni aLakadar etmez.

akpnin %47 desteqi varsa bana ne bundan. şimdi ben milletin boqazına mı yapısayım neden oy veriosunuz die? herkes oyunu istediği gibi kullanır...

sunu hiç bi zaman unutma. Bu devLet 16 kez yıkıldı bu millet devLetini 17. Kez Baş tacı etti... Ne varsa Türk MiLLetinde var kimseden medet ummayaLım. Buqun %47 destek aLıosa yarın %0.47 de destek aLır... Gördük zamanın Mesut YıLmaz'ını Tansu ÇiLLeri'ni Deniz BaykaL'ını Ecevit'ini... bunların hesap basa geLmedi mi? GeLdi nerdeLer şimdi? Gün geLir devran döner... bunları geç sen bi kere...

Kod:
Ha anayasa demişken Gül c.başkanı,Tayyip başbakaan.Demek ki bazı şeyler delinebilirmiş.

Ne deLinebiLir? Darbeci misin sen : )

Buqun Tayyip Erdoğan Yarın Bi baskası... Buqun bize bişiLeri vaad edenLer o koltuqa oturduqunda o vaadLerini unutuoLar :laugh:

Bazı şeyLeri görmezden geLebiLirsin yarınını düşünmek te sana kalmıs :laugh:

ben sana ne kadar anLatsam da bazı seyLeri anLamayacaqın için seLametLe ; )

konuyu saptırmakta üstünüze yok valla arkadaşım namaz kılınca peki orası camimimi okulmu demiyorsunuz hatta savunuyorsunuzda adamlar okul yönetiminden gizli ve isteyerek alkol almış kafir ilan ettiniz yani varya zorla insanı müslüman yapma girişimi deyeceğim buna olmayacAk BENCE ne namaz kılınsın nede bu tür görüntüler olsun orası arkadaşlar bir eğitim yeridir bilime saygı lütfen! ve bırakın bu gerici tavırları!

Cehennem Harbi sende fazla ucukmusun Cigara olsa tamam dicemde alkol damarda aktıkca akar abi.

Biraları video çeken kişi almıştır garanti. Haber yapmanında bir bedeli var. Belkide içsinler diye üste parada vermiş olabilir.

bira içmek okullarda olup biten diğer şeylerin yanında hafif kalır.
işte şeytanın askerlerinin istediği gençlik!!
Ne söylenebilir ki allah bizleri affetsin
çünkü bu gençlikle ilgili üstümüze düşen
görevleri yerine getiremiyoruz.
Büyük vebal altındayız...

Biri şu konuyu kapatsın iyice saçmalamaya başladılar...

Resmen siyaset tartışılıyor video veya çekim yeri değil...

Aslına bakarsanız videoyu ekliyen kişide galiba bunu istemiş...

namazda kılınsa normal bızımde sınıfta vardı namazını kılan.ama ınandıgı ıcın bır tarıkata yalanmak ıcın degıl..bızde boyle zıpırlıklar yaptık.genclıkte herkes illakı kendıne gore bısey yapmıştır.genç olmak harıka bısey.

Güzel kardeşim benim, eğitim sistemimiz kötü durumda bunun herkes farkında ama bende şimdi hüseyin üzmez beyefendinin üzerinden namazında niyazında insanları kötülesem olurmu? Bırak çocuklar daha küçücükler abicim özenmişler, onlar erkekliklerini kanıtlamaya çalışıyorlar.Yani şimdi bunu konuyu laiklikti filandı falandı büyütmenin ne alemi var.Şu başlığı bile açman gereksiz.

Biri şu konuyu kapatsın iyice saçmalamaya başladılar...

Saçmalığı sen yapıyorsun

Benim istediğim neden çifte standart var bu medyada?

Neden namaz kılanla uğraşılır onu sorguluyoruz

Arkadaşım öncelikle konunun özüne inmek gerekir.Hani kalkıpta Bira'nın hangi renk olduğunu tartışamayız ya bu konu içierisinde? Özür dileyerekten , çok saçma bir yorumda bulunmuşsun.Eğer Türkiye de birşeyler oluyorsa bu Siyaset sayesinde oluyordur.Eğer sen kapalı ortamlarda sigara içemiyorsam bu da Siyasetin yaptırım gücüdür.Kalkıp siyaseti bir kenara atamazsın.
2.si ben kalkıpta bu cocukların Bira içerken acaba şu veya bu şarkıyı söyleselerdi daha hoş olurdu vb. yorumlarmı getirseydim.?
Konuya aşırı cahilce yaklaşmışsın canım kardeşim.

bu yaşta bu zeka..toplu dumur hali..!!!:thumbdown:

bizim zamanımız da yaplsaydık. hocadan yediğimiz dayaktan 1 hafta rapor alırdık herhalde..

öyle kibarca 'disiplin cezası verelim'' denmiyordu ozaman. Disiplin cezasının uygulaması 8 hocadan aynı anda dayak yemekti... öyle hocaya elde kaldıramazsın..herkez dışlarseni..:crying:

birde. peder duysa. O da ayrıca girerdi kesin örnekleri çoktur bende..:crying:

herşeye rağmen gün geçtikçe yozlaşma büyüyor yazıkki..o yüzden tüm yaşadığımız zorluklara rağmen eskiden daha iyiydi. Bizden eskisi dahada iyi..

gülmekten çok üzülüyorum bu görüntülere..bundan sonraki nesil esrar içip, kızda atar sınıfa.

onların çocuklarınıda siz hesabedin artık..:glare:

Öğretmenlerin yöneticilerin haberi dahilindemi olmuş bu olanlarda böyle sikandal yaptınız?

Haber boş yaygaradan ibarettir, aslı olsaydı giderler adam gibi ihbar ederlerdi ve sorumlularıda cezasını çekerdi.

Okullar serkeşlerin mürtedlerin yobazların mekanı olmamalıdır, içecekse gitsin meyhanesine ibadet edecekse gitsin camisine s.çacaksa onunda yeri var gitsin oraya. Haliyle kanunları aşmaya çalışan kanunlara uymayan medeniyeti kavrayamamış yaşam platformlarına hoş görüyle yaklaşılmaz, devamlı aşşağılanırlar hayvanlar gibi itilip kakılırlar.

bizim okulda mescid var hocalar ve öğrenciler cuma namazını ve öğle tenefüsünde öğle namazını kılıyorlar diye gazetelere hatta televizyonlara çıktı

işte o haber
Lisede mescit!

namaz kılınıyor diye televizyonlara bile çıktı bu video'nun sonunu düşünmüyorum :)

kalite yerlerde insanlık sıfır olmuş allah be....

bizim okulda mescid var hocalar ve öğrenciler cuma namazını ve öğle tenefüsünde öğle namazını kılıyorlar diye gazetelere hatta televizyonlara çıktı

işte o haber
Lisede mescit!

namaz kılınıyor diye televizyonlara bile çıktı bu video'nun sonunu düşünmüyorum :)

sonuc ne oldu haberden sonra kapatilmamistir insallah :crying: yani mescid

Geri