SickDreTh
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Selam bebek,
B.ktansı okullar açılalı bir hafta oldu.
(...)
Şu erkekler var ya tam sapık! Geçen gün bahçede kızlarla dolaşırken biri eliyle öpücük yolladı, diğeri ağzını yaladı, hepsi korkunç ve terbiyesiz hareketler yaptı. Biz kızlar korkumuzdan başımızı yere eğdik. Allah' tan zil çaldı. Ve tam sınıfa giriyorduk ki, yine peşimizden geldiler. Biri önümüzde ç.künü kaşıyordu (Hemde sözde çaktırmadan) laf atmaya başladı. Sınıfa kendimizi zor attık.
Zerrin - Lise 2
--------
Merhaba,
(...)
Bizim sınıfın erkekleri çok sapık!.. Ali diye bir çocuk var, Bülent Ersoy' a benziyor. Saf keriz sanırsın, meğer çocuk çok sapıkmış. Sınıfın ortasında MAS - TÜR yapıyor. Bizim onu görmediğimizi sanıyor
Hele şu Hüseyin, en manyakları!!.. O diz altı beyaz çorapları giydirdiklerinden sonra çocuğun gözleri bacaklarımızdan başka birşey görmüyor.
Bir gün beden dersimiz vardı, basketbol oynayalım dedik. Kız erkek karışık tabii!.. Zuhal'a baktım oyundan çıkmış... Meğer Zuhal topu Hüseyin' den almaya çalışırken, Hüseyin onun göğüslerini elliyormuş.
Bunlar yetmezmiş gibi bir de geri zekalı esmer fare ve çetesi var. Manyak manyak laf atıp duruyorlar. Hepsi sapık bunların...
Zerrin - Lise 2
--------
Sevgili arkadaşım,
(...)
Ben bu yıl bir tek Edebiyat hocasını seviyorum.
Edebşyatçı benim adımı 'Çalçene' kaydu.
Dayanamayıp her konuya balıklama atlıyorum.
İkimiz dersi kaynatıyoruz.
Geçen derste adam bir soruyu cevaplamak için beni kaldırdı. Soru şuydu:
'Yay Kaşlı' ne anlama gelir?
Ben soruyu cevaplandırdıktan sonra, adam bana dediki,
- "Dur Hele Gı" dedi(Kendisi kızlara gı der)
- "Kaşlarına bakayım?"
Ben güldüm sırtımı çevirdim. Sonra hoca,
- "Allah aşkına bir bakayım" dedi.
Yüzümü döndüm, hoca ne dese iyi...
- "Iııh, bunlar senin doğal kaşların değil, bunlar yolunmuş dedi.
Sınıfta bir kahkaha koptu. Beni görecektiniz, utancımdan kıpkırmızı oldum. Ben bile kızardığımı hissettim. Her tarafımı ateşler bastı, başladım yemin etmeye,
- "Hocam valla yolmuyorum!.."
Bana dedi ki,
- "Hadi, hadi sus sen!.. Yolmuyorum desen ben sana inanacakmıyım?.."
Sonra yanımdaki arkadaşım Müjde, kaşlarından bahsediyordu. Adamın hisleri ve kulakları o kadar keskin ki inanamazsınız.
Müjde' yi duydu, sonra bana dedi ki;
- "Bak Müjde haftada bir yoluyormuş!.."
Müjde de,
- "Evet hocam haftada bir dedi!.." dedi.
Ondan sonra adam sınıfta Orhan Veli'nin şiirini okudu. Hani şı 'Bir elinde cımbız bir elinde ayna, umurunda mı Dünya' olan şiiri.
Bitirdikten sonra bütün sınıf bana bakıp gülmeye başladı. Bizim sınıftaki erkeklerin üzerine gidip, tam kaçına vurmaya başlamıştım ki, hoca,
- "Tamam, sakin ol..! Otur yerine, sadece sen mi yoluyorsun ki kaşlarını..." dedi.
Semra - Lise 2
--------
Canım arkadaşım Semra,
(...)
Salı günü biz bacaklarımızı almıştık. Bizim ç.ksüz Sinan gelip başımıza dikildi. Biz onun gittiğini zannetmiştik.
Ben Dilan' a söylüyordum,
- "Nasıl olmuş, iyi temizlenmiş mi?"
Birazcıkta eteğimi kaldırmıştım. Kendi sıramızda oldu bu olay. Yine benim bacağımda uzun bir kıl vardı. Birde onu gösteriyordum.
Dilan' da bacaklarını bana gösterdi. Biz arkamıza bir baktık ki Sina bön bön bakıyor. Hemde ayakta. Sonra ona kızdıkç Onu yakalamak için peşinden koştuk. Çok patakladık.
Özeniyordu herhalde. Sonra gelip bize soruyor;
- "Neyle aldınız, cilet sensirla mı? Acıdı mı? Ablam ağdayla alıyor!.."
Ben orada çok utandım. Ç.ksüzü yine orda pataklamaya başladık.
Zerrin - Lise 3
--------
B.ktansı okullar açılalı bir hafta oldu.
(...)
Şu erkekler var ya tam sapık! Geçen gün bahçede kızlarla dolaşırken biri eliyle öpücük yolladı, diğeri ağzını yaladı, hepsi korkunç ve terbiyesiz hareketler yaptı. Biz kızlar korkumuzdan başımızı yere eğdik. Allah' tan zil çaldı. Ve tam sınıfa giriyorduk ki, yine peşimizden geldiler. Biri önümüzde ç.künü kaşıyordu (Hemde sözde çaktırmadan) laf atmaya başladı. Sınıfa kendimizi zor attık.
Zerrin - Lise 2
--------
Merhaba,
(...)
Bizim sınıfın erkekleri çok sapık!.. Ali diye bir çocuk var, Bülent Ersoy' a benziyor. Saf keriz sanırsın, meğer çocuk çok sapıkmış. Sınıfın ortasında MAS - TÜR yapıyor. Bizim onu görmediğimizi sanıyor
Hele şu Hüseyin, en manyakları!!.. O diz altı beyaz çorapları giydirdiklerinden sonra çocuğun gözleri bacaklarımızdan başka birşey görmüyor.
Bir gün beden dersimiz vardı, basketbol oynayalım dedik. Kız erkek karışık tabii!.. Zuhal'a baktım oyundan çıkmış... Meğer Zuhal topu Hüseyin' den almaya çalışırken, Hüseyin onun göğüslerini elliyormuş.
Bunlar yetmezmiş gibi bir de geri zekalı esmer fare ve çetesi var. Manyak manyak laf atıp duruyorlar. Hepsi sapık bunların...
Zerrin - Lise 2
--------
Sevgili arkadaşım,
(...)
Ben bu yıl bir tek Edebiyat hocasını seviyorum.
Edebşyatçı benim adımı 'Çalçene' kaydu.
Dayanamayıp her konuya balıklama atlıyorum.
İkimiz dersi kaynatıyoruz.
Geçen derste adam bir soruyu cevaplamak için beni kaldırdı. Soru şuydu:
'Yay Kaşlı' ne anlama gelir?
Ben soruyu cevaplandırdıktan sonra, adam bana dediki,
- "Dur Hele Gı" dedi(Kendisi kızlara gı der)
- "Kaşlarına bakayım?"
Ben güldüm sırtımı çevirdim. Sonra hoca,
- "Allah aşkına bir bakayım" dedi.
Yüzümü döndüm, hoca ne dese iyi...
- "Iııh, bunlar senin doğal kaşların değil, bunlar yolunmuş dedi.
Sınıfta bir kahkaha koptu. Beni görecektiniz, utancımdan kıpkırmızı oldum. Ben bile kızardığımı hissettim. Her tarafımı ateşler bastı, başladım yemin etmeye,
- "Hocam valla yolmuyorum!.."
Bana dedi ki,
- "Hadi, hadi sus sen!.. Yolmuyorum desen ben sana inanacakmıyım?.."
Sonra yanımdaki arkadaşım Müjde, kaşlarından bahsediyordu. Adamın hisleri ve kulakları o kadar keskin ki inanamazsınız.
Müjde' yi duydu, sonra bana dedi ki;
- "Bak Müjde haftada bir yoluyormuş!.."
Müjde de,
- "Evet hocam haftada bir dedi!.." dedi.
Ondan sonra adam sınıfta Orhan Veli'nin şiirini okudu. Hani şı 'Bir elinde cımbız bir elinde ayna, umurunda mı Dünya' olan şiiri.
Bitirdikten sonra bütün sınıf bana bakıp gülmeye başladı. Bizim sınıftaki erkeklerin üzerine gidip, tam kaçına vurmaya başlamıştım ki, hoca,
- "Tamam, sakin ol..! Otur yerine, sadece sen mi yoluyorsun ki kaşlarını..." dedi.
Semra - Lise 2
--------
Canım arkadaşım Semra,
(...)
Salı günü biz bacaklarımızı almıştık. Bizim ç.ksüz Sinan gelip başımıza dikildi. Biz onun gittiğini zannetmiştik.
Ben Dilan' a söylüyordum,
- "Nasıl olmuş, iyi temizlenmiş mi?"
Birazcıkta eteğimi kaldırmıştım. Kendi sıramızda oldu bu olay. Yine benim bacağımda uzun bir kıl vardı. Birde onu gösteriyordum.
Dilan' da bacaklarını bana gösterdi. Biz arkamıza bir baktık ki Sina bön bön bakıyor. Hemde ayakta. Sonra ona kızdıkç Onu yakalamak için peşinden koştuk. Çok patakladık.
Özeniyordu herhalde. Sonra gelip bize soruyor;
- "Neyle aldınız, cilet sensirla mı? Acıdı mı? Ablam ağdayla alıyor!.."
Ben orada çok utandım. Ç.ksüzü yine orda pataklamaya başladık.
Zerrin - Lise 3
--------