Liselilerin sağcı-solcu kavgası

icemen

New member
Reaction score
0
liselilerin-sagci-solcu-kavgasi.jpg

İstanbul Yeni Levent Lisesi'ndeki yaklaşık 250 öğrenci tekme tokat kavga etti.
İstanbul Yeni Levent Lisesi’nde bir süredir devam eden gerginlik bugün kavgaya dönüştü. Solcu ve sağcı öğrenciler arasındaki sözlü atışma bugün yerini tekme tokat kavgaya bıraktı.

Yaklaşık 250 kişilik grubun kavgası 4. Levent İstasyon’da sona erdi. Sayısal olarak daha az olduğu anlaşılan solcu öğrenciler yerlerde sürüklendi. Bazılarının metro girişindeki merdivenlerden aşağı yuvarlandığı görüldü.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• liselilerin-sagci-solcu-kavgasi.jpg
    liselilerin-sagci-solcu-kavgasi.jpg
    12.8 KB · Görüntüleme: 9,828
bu lisesli cocuklar da kendilerini büyümüş sanıyorlar. :D

Cahiliye devrindemisiniz ulan gerizekalılar bazılarını mutlu etmekten baska ne yarar saglıyor size beyinsiz moron kılıklı herifler.

bu olay daha da büyüyecek demedi demeyin ben anneme demiştim zaten

zamanında az olmadı böle olaylar bu yüzden 3 genç boşu boşuna idam edildi 2010 yılındayız böle olaylara gerek yok artık

Siz kavga ettiniz ülke kurtuldu refah geldi(!)... Hangi kafayla gidiyorsunuz okula orası siyaset yuvası mı eğitim yuvası mı.... Yıllar öncesinde olan olayların kitaplarını okuyun da bilinçlenin (varsa bilinciniz) sağ-sol kavgası bu ülkeye ne getirmiş...

yeni nesil çocuklar nedense kendilerini büyük adam sanıyolar, akan sümüklerini silmekten aciz çoğu..

artık sağcı solcu mu kaldı yaaa. MHP ile CHP artık tek parti.herşeyleri aynı.Bu sıralarda CHP lilerle MHP liler kanka .Bunlar ne diye kavga ediyor anlamadım

burada solcu denilenler pkk liler.artık pkklileri sempatik göstermek için gazeteciler onlara solcu diyorlar.teröristlere şirin görünmek için hükümetle basın yarışıyor.

PKK Kürt Partisi. Türkiye'deki Sol Partilerle Karşılaştırmayı Doğru Bulmuyorum.Solcu Gördüğümüz Zaman Bu PKK'lı demek doğru değil.

bi işe yarasa bari sadece stres atıyolar ya da daha çok stres yükleniyolar
sağ sol da bahanesi maksat döğüşmek :)

el kadar veletler sen nebilirsin sağı solu dokuz ışık ne desen bilmez reis resi diye kuyruğunda gezerler.altı ok ne desen biz atatürkün partisiyiz diye söz e başlar laiklik yobazlar irtica diye söylemlerde bulunurlar.

önce burnunuzdaki sümükleri silin.veletler sağ sol meselesinide büyüklerinize bırakın siz okuyun adam olun önce :mad:

hh li lise öğrencisi olanlar siz böle olaylara girmeyin.en sonunda elinizde kalan bir şey olmaz zararı kendiniz ödersiniz manevi olarak

Geri