Lutfen okuyun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tavukçiftliği

New member
Reaction score
0
Binlerce hackhell uyesinine buradan cagri yapiyorum.
iyi kotu , guzel cirkin herkesi birseyler uretmeye birseyler olusturma cabasi icine girmeye davet ediyorum.internet denen nimeti ve hackhell gibi guzide bir siteyi gelin daha guzel amaclar icin kullanalim.dusunen beyinler ne demek istedigimi anlicaktir umarim .
saygilarimla

Sonunu iyi Görmüyom :sigara:

himm

yildizi olan konusuo diyosun yani arkadasim.
ben sana hepimizin sonunu soliyim de sende biran olsn hatirla
sairde demis ya zaten
alti ustu 5 metrelik bez icin!
simdi kimin sonu kimin basi diye dusunmeden biraz ozelestiri yapin.
saygilar

-=C4ŠĦ=-' Alıntı:
Sonunu iyi Görmüyom :sigara:

Abi haklısın...

Ya kardeş gece gece nereden geldin sen ? ? ?

cüppeli hoca gibi vaaz vermeye kalkmada.. :sigara: :sigara: :Sopa :Sopa :D :)

chicknstrew' Alıntı:
Binlerce hackhell uyesinine buradan cagri yapiyorum.
iyi kotu , guzel cirkin herkesi birseyler uretmeye birseyler olusturma cabasi icine girmeye davet ediyorum.internet denen nimeti ve hackhell gibi guzide bir siteyi gelin daha guzel amaclar icin kullanalim.dusunen beyinler ne demek istedigimi anlicaktir umarim .
saygilarimla

açık olarak ne istediğini yazmamışın

adult kapatılsın diyorsan gerekli açıklama diğer açtığın konuda J@CK@L tarafından yapıldı!

site şuana kadar kötü amaçlı kullanılmadı..

adulttan bahsediyosan o da vücudun bi ihtiyacı, devlet bile bekar erkekler için genel ev açıyor. ;=) önünden insanlar gecebilir girmek isteyen girer

Gençler bunlara bakmazsa yarın bi gün yolda yürüyen kıza tecavüz edecek noktaya gelir. İnsanların duygularını bastırmak iyi değildir. Milleti zorla baskı altına alırsınız sonucuna katlanmanız gerekir bir hikayeyle konuyu şenlendirmek isterdim muhtar ve karısı hakkında ama gerek yok ;=)

böyle saçmalıklara kafa yoracağınıza siz aklınızı güzel amaçlar için kullanıp örümcek ağlarından temizleseniz bence daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri