Müdürden apandisitli öğrenciye tekme

SyStEmPrG

Uploader Team
HH Üyesi
Reaction score
0

MÜDÜRDEN APANDİSİTLİ ÖĞRENCİYE TEKME

haber-turu-579551.Jpeg

2 kız öğrencinin şikayet ettiği öğretmene, diğer öğrenciler destek çıktı

ESKİŞEHİR Cumhuriyet Lisesi 3’üncü sınıfta okuyan 17 yaşındaki S.A.B. ile sınıf
arkadaşı 16 yaşındaki N.F., Doğu illerindeki öğrencilere kitap toplamak için
girdikleri sınıftan çıkarken kapının hızlı kapanması nedeniyle, tarih öğretmeni
Bahattin Çağdaş’ın kendilerine tekme ile vurduğunu öne sürerek polis merkezine
gidip şikayetçi oldu. Öğretmen Çağdaş suçlamaları kabul etmedi. Yaklaşık 200 öğrenci
de, okul önünde toplanarak öğretmen Bahattin Çağdaş’a destek çıktı. 2 kız öğrenci
ise ağlayarak, “Hem dayak yedik, hem de bütün okul üzerimize yürüdü”
dedi.

Cumhuriyet Lisesi 12-L sınıfında önceki gün meydana gelen olayda iddialara göre
aynı okulun 11-C sınıfı öğrencileri S.A.B. ve N.F., yanlarında 3 erkek arkadaşları
ile birlikte öğretmenlerin isteği üzerine sınıfları dolaşarak, Doğu illerindeki öğrenciler
için başlatılan kitap toplama kampanyası kapsamında getirilen kitapları
topladı.

‘KAPI ÇARPINCA ÖĞRETMEN TEKMELEDİ’

12-L sınıfının kapısını çalıp içeriye giren öğrenciler, sınıfta bulunan tarih öğretmeni
Bahattin Çağdaş’a kendilerinin öğretmenlerinin gönderdiğini ve öğrencilerin
getirdikleri kitapları alacaklarını söyledi. Daha sonra sınıfın kapısını kapatıp
çıkan öğrencilerin arkasından öğretmen Bahattin Çağdaş çıktı. İddiaya göre
öğretmen Çağdaş, kapıyı çarparak kapattıkları için kız öğrenciler S.A.B. ve N.F.'ye
tekme attı.

ÖĞRENCİLER ŞİKAYETÇİ OLDU

N.F. okul yöneticilerine 20 gün önce apandisit ameliyatı olduğunu, olay
nedeniyle rahatsızlandığını söyleyerek hastaneye götürülmesini istedi. İddialara göre
okul yetkilileri N.F.'yi hastaneye götürmedi ve ambulans çağırmadı. Bunun üzerine
kızlar durumu ailelerine bildirdi. 2 kız öğrenci daha sonra yakınlarıyla birlikte önce
polis merkezine, ardından Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’ne giderek öğretmen
Bahattin Çağdaş’tan şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine polis merkezine götürülen Bahattin Çağdaş suçlamaları kabul
etmedi. Çağdaş, öğrencilerin kapıyı çarptıkları öne sürdü, öğrencilere
tekmeyle vurmadığını söyledi. Bahattin Çağdaş, cumhuriyet savcılığının talimatıyla
serbest bırakıldı.

DİĞER ÖĞRENCİLERDEN ÖĞRETMENE DESTEK

Cumhuriyet Lisesi’nde bugün öğle saatlerinde okuldan çıkan 200 kadar öğrenci,
alkışlarla tarih öğretmeni Bahattin Çağdaş’a destek verdi. Okul karşısındaki
şehitlik önünde toplanan öğrenciler basın açıklaması yapmak istedi ancak polis
açıklamaya izin vermedi. Öğrenciler Bahattin Çağdaş’ın öğrencileri
dövdüğüne inanmadıklarını söyledi. Öğrenciler alkışlarla ‘Bahattin hoca’ diye
bağırdı. Polislerin ve okuldan gelen öğretmenlerin uyarısıyla öğrenciler
dağıldı.

‘OKULA GELMEK İSTEMİYORUZ’

Okul önünde yakınları ile bekleyen S.A.B. ve N.F. ise, öğretmenden şikayetçi oldukları
için okulda öğrencilerin hakaretlerine uğradıklarını söyledi. Gözyaşı döküp ağlayan
iki öğrenci,“ Biz dayak yiyoruz, onlardan değil de bizden şikayetçiler. Okula
gelmek istemiyoruz. Yazıklar olsun” diyerek ağladı. Okul önünde rahatsızlanan N.F.,
bir polis memuru tarafından yakındaki özel hastaneye götürüldü. Genç kızın
hastaneye götürüldüğünü gören bazı öğrenciler gülerek, “Numara yapıyor, hasta
değil” dedi.

kaynak

Ekli dosyalar

• haber-turu-579551.jpg
    haber-turu-579551.jpg
    18.3 KB · Görüntüleme: 925
ulan öğretmenlerde sapıttı iyice arkadaş bu nasıl iş !!!! valla aynı şeyi benim çocuğa yapsın o öğretmen müsvetteleri varya şerefsizim onların anasını avrupsını bellerim o gavur tohumlarının oca batasıcalar.....

iki tarftan biri mutlaka yalan söylüyo tabii ama hangisi? her köşebaşına her koridora kamera koyucanki anca bulabilesin.

bu ogretmenlere noluyor !

Bende anlamadım o kadar ogrenci bir ogretmene destek cıkmıs yani 200'e 2 olay iyice incelenmeli

yok şimdi millete hakaret etme gücü doğdu ya
öğretmenin anasını bacısını ebesini rahat bırakmazlar.. e hakları doğdu ya .. işgüzar insanlar..
herhalde bütün öğretmenler olması gerektigi gibi değil.. üzgünüm ki bu doğru ama olayı bilip bilmeden tefe koymak da kolay olanı diye düşünüyorum...

ulan öğretmenlerde sapıttı iyice arkadaş bu nasıl iş !!!! valla aynı şeyi benim çocuğa yapsın o öğretmen müsvetteleri varya şerefsizim onların anasını avrupsını bellerim o gavur tohumlarının oca batasıcalar.....

..:.. bu keLimeLerı sana gerı ıdede edıyorum seviyesiz insan senin gibiLerin çoçukLarını degıL bizzat seni eğitmemiz Lazım asLında ..:..

..:.. bide bu forumun moderatorLerı ne iş yapar adam baska napacaktı ben butun moderatorlere bu elemanın yasdıklarını yassam benım hesaba naparLardı acaba butun moderatorLere yazıkLar o.lsun dıyorum baska bişi değiL ..:..

üzülerek ki ne oldugunu anlamadan yorum yapan insan sayısı cok fazla ;) gelsin 1 haftalığına öğretmen olsun bakalım ebesi anası ortada küfür malzemesi olsun böyle insanların .. bunların empati gücü 0 hocam (= zaten hayattan sınfta kalmışlar bence boşver ;)

moderatorlere kızmıyorum çunku üstteki arkadaş da görüşünü kendi çercevsinde belirtmiş yaptıgımız şey soylediklerini vektörel şekilde geri göndermek olur ;) egitim şart doğru cocuklara gelene kadr..

üzülerek ki ne oldugunu anlamadan yorum yapan insan sayısı cok fazla ;) gelsin 1 haftalığına öğretmen olsun bakalım ebesi anası ortada küfür malzemesi olsun böyle insanların .. bunların empati gücü 0 hocam (= zaten hayattan sınfta kalmışlar bence boşver ;)

moderatorlere kızmıyorum çunku üstteki arkadaş da görüşünü kendi çercevsinde belirtmiş yaptıgımız şey soylediklerini vektörel şekilde geri göndermek olur ;) egitim şart doğru cocuklara gelene kadr..

..:.. hakLısın hocam herkes kendı perspektıfınden bakıyor fakat bu sekıLde oLmaz umarım bu vatandaş akıLLanır bu zihniyettekiLere gıcık oLurum ben haLa moderatorLerın eyLemLerını bekLıyorum ..:..

..:.. bu keLimeLerı sana gerı ıdede edıyorum seviyesiz insan senin gibiLerin çoçukLarını degıL bizzat seni eğitmemiz Lazım asLında ..:..

..:.. bide bu forumun moderatorLerı ne iş yapar adam baska napacaktı ben butun moderatorlere bu elemanın yasdıklarını yassam benım hesaba naparLardı acaba butun moderatorLere yazıkLar o.lsun dıyorum baska bişi değiL ..:..

SEN NE SAÇMALIYOSUN ADAM NAPCAKTI DİYEREK NE YANİ DÖVMESİMİ GEREK BELKİ KIZLAR OKULDA SEVİLMEYEN BİRİLERİ O YÜZDEN DESTEK VERMEMİŞ OLABİLİRLER..YALANDAN KİİMSE EMNİYETE GİTMEZ..Mod larda senin oyuncagın deil Doğru düzgün konus herkes belli bir sınırda terbiyesini bozmadan istedigi yorumu yapar..

SEN NE SAÇMALIYOSUN ADAM NAPCAKTI DİYEREK NE YANİ DÖVMESİMİ GEREK BELKİ KIZLAR OKULDA SEVİLMEYEN BİRİLERİ O YÜZDEN DESTEK VERMEMİŞ OLABİLİRLER..YALANDAN KİİMSE EMNİYETE GİTMEZ..Mod larda senin oyuncagın deil Doğru düzgün konus herkes belli bir sınırda terbiyesini bozmadan istedigi yorumu yapar..

doğru düzgün konuşmaktan bahsedip (?!) bir öğretmene ne saçmalıyorsun diyorsunuz ... yaptığınız her ne perhizi ise yapmayınız zira elimizde lahana turşusu kalmadı :goz:
okulda sevilmeyen öğrenciler diye 200 küsür öğrenci ( ki kendisinin de ileride dayak yeme ihtimali cok yüksek olmsına karşın) öğretmenimiz vurmadı diyecek ha şaka gibisiniz..

Böyle öğretmen olacaksa olmaz olsun daha iyi.

yazık yhaa yazıkk sen git kendi kızını döw öğretmen(buna öğretmen bile denmez)

elde yeterince delil olmadan konuşmamak lazım , o öğrencilerin dr. raporlarında darp varmıdır , olayda tanık varmıdır bunları bilmeden konuşmak laf salatası .Hukuk varken kendi mahkememizde hüküm biçmek abestle iştigaldir .

Birinci mesajı yazan şerefsizin küfürlerini fazlasıyla iade ediyorum.

..:.. ben senin yorumunda sunu anlıyorum kı okugunu anLayamayan birisin bu yusden senın de guseL bır egıtıme ıhtıyacın var arkadasım ben dövmesı gerek faLan demıyorum ben ne yazmısım sen ne yasmımssın madem o kufurlerı yazan arkadas hakLı o zaman aynı LafLarı sana da etmıs say tamam mı? ..:..

Geri