Müjde,2007 Sonuna Kadar Adsl'ler 20megabit olacak

Unknownn

New member
Reaction score
0
arkaşlar bildiğiniz gibi işik hızıyla kablolar fiberoptik kablolarla değiştirlior.3-4 Kanalda da açıklamaları dinledim.2007nin sonuna kadar tüm türkiye 20megabit hızda olmuş olacak.Tabi İzmir İstanbul Ve Ankarada çok daha önce olcak buralara Çalışmalar zaten başlamış durumda.Ben İzmirde oturuyorum kablo değişimi nedeniyle 3 gün boyunca internet yoktu.Nese Yani Şu ki adsl' hızları 20 megabit olunca internet hızı şu an ki 2048 adslelerden tam 10 kat hızlı olacak yani saniyede yaklaşık 1.5 megabayt indircek:))

Fiyatı sence ne kadar olur senin haberin varmı ? Hadi fiyatı boşver sana 20mbit hız verirler 3gb da kota verirler güle güle kullanırsın :D

fiyatta küçüük artışlar olur ama çok değişmez kotayı da arttırırlar tabi 3gb kalmaz. ama benim için kota farketmior zaten kotasız kullanıorum ben.Kazık yemek istemiosanız adsleyi kotasız kullanma yöntemlerine girin bence

Bizim kadar kolay gaza gelen millet varmı acaba?

Demek sonunda bızde avrupaya benzıcez nedense ılk olmuyoruz bu tur konularda hep sonlardayız..

ya onda yine bi oyun olur kesinlike ayrıca 20 mb avrupa için bile yüksek bi hız ben pek inanmıyorum bu reklamlara olmayınca inanmamak lazım

daha kendi web sitesini dogru duzgun yonetemeyen bir sirketten bahsettigimizi unutmayalım.. kaldı ki su anda 2006 sonunda bile ttnet 20 mbit icin metronetten 10 milyar kusur para talep ediyor..

insallah ama fiyatıda tuzlu yapar bu dallamalar

O telekomun varya ben *?@!-!.Ya yuh ya.1024 ADSL var saniyede 10 kb çekersem şanslıyım.20 MB olunca da en fazla 50 kb çekeriz heralde a.q onların ben!

bunların hepsi hurafe:)
1 mbps ye çıkardılarda neoldu, bir megabiti göreniniz varmı acaba. sözde 1 megabite çıktı ama onu 8-10 kullanıcıya paylaştırıyorlar. tabi bu 8-10 adamın hepsi aynı anda nete girince senin net şıçıyor. heralde buda 20 mbps ye çıkar ama busefer onuda 200 kullanıcıya paylaştırırlar:)

arkadaslar avrupada 20 mbit normal bir hiz, yanliz hic kimse full olarak 20 mbit goremiyor herkesinki yine 10mbit le 15mbit arasinda gidip geliyor. Turkiyede bu sistemin gelmesi anormal degil ama soz verdikleri hiz yasanir mi bilemem :)

demişler adamın birine , azrail oğlan dağıtıyor, adamda ; bıraksana benim kızımı almasın da........hurafe bunlar inanmayın :))

Geri