Müjde,2007 Sonuna Kadar Adsl'ler 20megabit olacak

süper olur da bir fiyat düzenlemesine bakalım hevesimiz kursağımızda kalmasın. bu adamlara zerre kadar güvenim yok.

snde 1,5 mb mı?
şakadır o arkadaşım şaka öle bişi yapsalar fitil fitil getirirler milletin burnundan

ya aynen bu indirim olayı gbi olur işte ben 4 senedir kullanıom bu adsl i 3 defa indirim yaptılar ama fiyatı hep 29 :) bende anlamadım gitti .. bu da ona benzer bi güzelliktir .. arkadasında dedigi gibi 20mgbiit yaparlar ama 4 gb kotaıyda basarlar bize :d

^^

her eve GSdsl dahi bağlasanız bant genişliğini artırmadıkları sürece down hızları berbat kalıyor. Adamlar bir port açıyorlar belki 200 den fazla kişiye destek veriyor sadece neti ilk bağlattığım zamanlarda 100 150 ile down yapabiliordum şimdi 70 i geçsin zil takıp oynucaz evde nerdeyse :)

Çok indirim yaptılar çooook.Abone olduğumdn beri 49 Ytl ödüyorum.
Sınırsız 256 kbs.
Onlara nasıl teşekkür etsem azdır.

ezop' Alıntı:
Çok indirim yaptılar çooook.Abone olduğumdn beri 49 Ytl ödüyorum.
Sınırsız 256 kbs.
Onlara nasıl teşekkür etsem azdır.

Telefonla sordugumda indirim yaptık dediler bende sevindim herhalde bu sefer iki hattada indirim uygulicaklar die ama nafile :) 49 ytl kullanım ucreti 3ytl static ip 3-5ytl kusuratlar her ay en az 55ytl alıyo adama soruyorum hani 49ytl static ipniz var diyo 52 hadi devamı ne diyorum kusuratlarınız kalmış dio yıllardır küsürat ödüyorum bitmedi şimdi bide indirimmi yapıcaklar şaşarım :) geçen hafta Bulgaristandaydım iş gereği ve 100mbit hat sadece 1500ytl e denk geliyor varmı böyle bişi Türkiyede o paraya 5mbit hat alamıyosun :) bide adamlara derizki çok geride kaldılar millet aya çıkmayı bırakın evreni keşfediyo bizde uzayda bi uydu bulduk etrafında dönüp duruoz keşif die :D

bence fazla heveslemeyin telekom yatırımı yapıyor ama geçirmesinide bilir cem yılmaz reklemlarını hatırlatayım yeter reklamı oynayan o parasını ödeyn biz

Merchant' Alıntı:
Fiyatı sence ne kadar olur senin haberin varmı ? Hadi fiyatı boşver sana 20mbit hız verirler 3gb da kota verirler güle güle kullanırsın :D
super cevap vermişsin

Ya KardeŞ Bunlar Hayal Adamlar Para KazanacaĞi TavuĞu Yolmadan Birakmazlar, Dİkkatİnİzİ Çekerse BÜtÜn İndİrİmler Hep Sinirli Abonelere 512 Yİ 1024 E Çikardilar 1024 Ü 2048 E Nİye ÇÜnkÜ Sinirlilar Kontrol Edemİyorlar, Ve Ay Sonunda Mutlaka Kotayi AŞiyorlar. Bence Bundan Önce Yanİ Fİberoptİk Kabloyla Beraber Fİyatlar Konusundada Bİr Şey Yapmalari Lazim

valla hayırlısı olsun adsl kullancıları kolaylık olsunda nasıl olursa olsun hem maddi hem hız yönünden...

Anasını Satayım Onada 300 YTL Para İsterler Ben 1024 Sınırsıza 90 YTL Veriyorum Ve Download Hızı 100KB Üzerine Çıktığını Görmedim

tam süper olacak kanımca...

kotayı aynı bırakırlar :) saniyede 1.5 mb iniyosa düşünün 4gb ne kadar sürede dolar hehehehe :)

Bu ay gene 256 kb bağlantıya,49ytl fatura geldi nasıl indirim bu,bu telekomun benn..... hepsi yalan düdüklüyolar milleti işte.

Haber gecen yılın haberi konu gelmiş madem bende yorumumu yapayım :D

Haberi okuduktan sonra balkona cıktım bi baktım kediler gülmeye başladılar
Yani dicem o ki buna kediler bile güler :D
Ben inanmıyorum ama belli de olmaz hani fena da olmaz fiyatta kösmesinlerde

Geri