"müjde...Eskişehir'e pLaj GeLiyor_____(;"

[me|2wi$]

H & M
Reaction score
0
1.jpg

İç Anadolu’nun denizi olmayan kenti Eskişehir, plaja kavuştu. Eskişehirliler, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yapay plajda önümüzdeki yaz deniz keyfi sürebilecek.

2.jpg

Büyükşehir Belediyesi’nin Eskişehir Otogarı karşındaki Porsuk Çayı kıyısında 300 dönümlük alana yaptırdığı Kent Park içerisinde yer alan 350 metre uzunluğundaki yapay plaj tamamlandı.

3.jpg

DSP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Anadolu bozkırında yer alan Eskişehir’de yaptıkları yapay plajla, kent halkının deniz ve plaj özleminin giderileceğini söyledi. Büyükerşen, plajın suyunun artezyenden sağlandığını ve klorlanarak yüzmek için sağlıklı hale getirildiğini belirtti.

4.jpg

Eskişehir’deki yapay plajda yüzülebileceğini de anlatan Yılmaz Büyükerşen, Paris ve Viyana gibi içinden çok büyük nehirlerin geçtiği kentlerde de yapay plajların oluşturulduğunu belirtirken, buralardaki plajların suyunda yüzülmediğini sadece güneşlenilebildiğini söyledi.

ne mutlu eskiseirliyim diyene =)

Eskişehirliler adına sevindirici bir olay bundan bir tanede Ankara'ya yapmak gerek bilgi için tşk.

bi bu kaldı bende eskisehirli olarak mrkla bekliyorum:) bakalım nasıl olcak

heheh:) biz gideriz cnm di mi yüzmeye?

Adamlar Yapiolar Yaw Yaz KiŞ Demeden ÇaliŞtilar Ellerİne SaĞlik

TÜekİyenİn YÜkselen Yildizi EskİŞehİr...

Şimdiii gelelim belediye başkanının başarısına ilk olarak bravo diyip yaptıkları için tebrik ediyorum

eskişehiri eskişehir yapan yıllardır hiç değişmeyen başkanı sonra gelelim bu para nerden geliyor:D

malumunuz sokakta kimi durdursanız sorsanız eskişehir anadolu üni sinde açık öğretim okuyor

geçen duyduğum rakam vardı 3 milyon öğrencisi var diyorlardı

şimdi 3 milyon sadece bi okulun açıköğretim öğrencisi olursa ve bu öğrenciler orda okuyor gibi gözüktüğü için

ona göre şehirlere düşen paydan kat ve kat fazla para alıyorlar yani burda bi yanlış var

öğrenciler eskişehirde hiç yaşamıyor ama orda okudukları için yaşıyormuş gibi sayılıyorlar

ama tabi o gelen fazla para ceplere değilde şehire harcanması takdire şahen

Geri