senin mantıgınla hareket edersek düz liselerede puan gelmemesi lazım
hatta senin mantıgınla hareket edersek üniversiteye sadece senin lisede okuyan gençler gitsin
hatta dahada güzeli sadece senin sınıfındaki arkadaslar gitsin
sonra ne üniversite kapılarında bekleyen milyonlar olur nede baska bişey hatta öğrencisizlikten çogu üniversite kapanır degil mi?
yoksa sen koskoca oksye girip bosuna mı anadolu lisesini kazandın=)
koskoca anadolu lisesini kazanmıs bir öğrenciden daha akılcı daha mantıklı eleştirler bekliyorum lütfen ...
birde burda bazı arkadaslar en önemli seyi unutuyor bir cocuk 14 15 yasında bir liseye gidiyor ve eger birde bilincsiz bir ailedeyse yalnıs tercihler yapabiliyor ki böyle sadece benım tanıdıgım 10 larca insan var bu insanlara sen ticaret lisesine gittin muhasebeciden baska bişey olamazsın demeyi mantıklı gören arkadaslar size sorum ya bu adam tıp hukuk veya herhangi bir mühendislige yetenegi varsa VE ÜLKEYE BU ALANLARDA DAHA FAYDALI OLCAKSA onu engellemek hangi akla mantıga sıgar.
14 15 yasındaki bir cocuk herzaman dogru kararlar veremez onları bir kalıba sokup su olacaksın bu olacaksın diye engellemek hangi bilimsellige hangi mantıga uyar.
bana kimse gelip o yeter,nce matematik egitimi almadı o yeterince fizik dersi almadı demeyin kendi adıma söylüyorum öss de cogu düz liseliden codu ANADOLU liseliden hatta fen lisesi ögrencisinden cok matematik yaptım ve bunlardan daha cok fizik mkimya bilen arkadsım mevcut..
velhaslı kelam modern egitimden cagdaslıktan bahsediyorsak biraz gercekci olmanız lazım sırf imam hatipli adam hakim olup yüksek mevkilere gelmesin diye bu mantıksız seyi savunmaya kalkmayın ...