Mükemmel İngilizce Konuşmak Hayal Değil - [Hackhell Upload]

arkadaslar hepsini indirdim actım image olarak kopyaladom ve daemontools kullanarak cdye cekmeden kullanıyorum önce kendinizi kontol edin bence ayrıca dosyalar bazen tam inmiyo o zamanda sifre hatası veriyo boyutlarını kontrol edin eksik inenleri tekrar indirin herkeze iyi calışmalar....paylaşım içinde arkadaşıma sonsuz teşekkürler.....

ilk cd yi indirmiştim ama yapamamdım ...
2 dosyayı aynı anda cd ye atıpta mı yazdırıcaz ?basit bir şekilde anlatıcak ark var mı ?

her şey için teşekkür ederim site mükemmel aradığım herşeye ulaşabiliyorum nerdeyse

CD 8 de setup error code=2 hatası veriyor.. sizde de aynı sorun var mı ? veya neden kaynaklanıyor bir fikri olan var mı ?

ok hallettim sorunu.. bazı CD dosyalarını rar dan tam çıkartmıyor rar açtıktan sonra klasörü tutp dışarı sürükleyerek rardan çıkartmayın o durumda bazı dosyaları eksik alabiliyor ben öyle yaptım şahsen. ama sonra tekrar Extract Files kullanarak rardan çıkarttım sorun ortadan kalktı..

AKADAŞLAR BEN İNDİRDİM, ŞİFREYİ ELLE YAZDIM " hackhell.com " ve sorunsuz çıktı, cd içeriğini, yani klasörün içindekilerin tamamını seçip ekle dedim nero ile veri olarak yazdırdım, cd'yi taktığımda otomatik olarak yönlendirdi zaten, install ileri ileri ... cd takılı kalacak bilgisayarınızda, ondan sonrası sesli olarak tıklıyorsun ekrandaki nesneyi şahısları konuşuyorlar, yardım menüsü gayet faydalı, türkçe destekli anlatıyor, ... gayet güzel bir set, cd - 6 bitti ..... tamamını indireceğim, birinin işine yarar muhtemelen ... ben o işi çoktan hallettim çünkü :)

usta indirdim ve kullanıyorum gerçekten mükkemmel kaynak eline sağlık

1cd denedim calısıyor bende buna güvenerek ilk 10 cd yi yükledim sonra cd ye cektigimde 1 den sonraki bütün hepsinde ''ENGDISC neden oldu genel koruma hatası diye bi hata veriyor ve acılmyr ben yandım baskaları yanmasın bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana msj atarsa sevinirim

teşekkürler emeğine sağlık

tekrardan yaptım bu sefer oldu sgll arkadasım...

herşeyden öte piyasada yüksek meblağlarda satılan bir programın setin yoğun emekler sonucu hazırlanıp forumdaki kişilerin istifade etmesini amaçladığı için arkadaşa teşekkürlerimi sunarım emeğine eline sağlık üstat...

tüm partları sorunsuz indirdim, Let's Start ve Basic1 cdlerini rar'dan sorunsuz çıkardım. Cd ye çekmeden setup.exe ye tıkladım çalışmadı. Cd ye çektim yine çalışmadı. İmajını alıp Daemondan açtım yine çalışmadı. Setup.exe ye bastığımda mouse imlecinde kum saati 1 sn liğine görünüyor. Sonra hiçbirşey olmuyor. Task manager dan bakıyorum windowsun yürüttüğü programa dair hiçbir işlem yok.. Umarım boşuna indirmemişimdir, umarım ben hata yapıyorumdur. yardımcı olursan veya olursanız sevinirim. teşekkürler

Yenibinyılın okurlarına hizmetidir. Teşekkürler. Deniyeceğim bakalım.

sen o kadar vakit geçir linkleri yüklemek için bide hazırcı ol.. :)

Crc hatası verse bile dosya içinden çıkacaktır. Winrar da aşağıda gösterdiğim yer işaretli olsun

arkadaşım alıntı tabiki, başka biyerden aldık denedik yükledik. İngilizce eğitim cdsi yaratcak halim yoktu heralde.

Neyse liinkleri yeniledim uğraşmayın

:clap :clap :clap Yok senin yaratman lazım; ne bu hazırcılık canım :) Sen hazırcısın işte... bizde buradan hazıra konmaya çalışıyoruz emek harcıyoruz yaniiii.... :durdurun

çook teşekkürler arkadaşım; şimdi indirme aşamasındayım eğer açmazsa o zaman nasıl bir hazırcı olduğunu tartışırız... :durdurun

cd ye kopyaladım olmuyor arkadaşlar.liütfen yapan arkadaşalr yardım etsin.şimdiden teşşekkürlerr..

cd ye kopyaladım olmuyor arkadaşlar.liütfen yapan arkadaşalr yardım etsin.şimdiden teşşekkürlerr..

1) Arkadaşım indirdğin herbir cd partlarını o partın kendine ait bir klasöre çıkar.
2) Power iso tarzı bir programla bu klasörü iso kalıp dosyasına çevir.
3) Daemon toolsu aç yarattıgın iso dosyasının yolunu göstererek sanal sürücüye koy
işlem tammdır kendim bu yolla yaptım hiç bi sorun yok çalışıyor.Arkadaşa paylasımından dolayı da teskr ederim.

Geri