Mükemmel İngilizce Konuşmak Hayal Değil - [Hackhell Upload]

özel mesaj hakkımız olması için boyuna mesaj mı yazacaz?

emegıne saglık mukemmel bır paylasım tesekkur ederım..

Effortless English DVD

Arkadaslar tum dunyada ses getiren Effortless English Programini dilini gelistirmek ve akici hale getirmek isteyen arkadaslara tavsiye ediyorum...Ozellikle yillardir grammer kitablari, ingilice kurslari ve egitim CD lerine mahkum olan ve bir turlu istedigi gibi konusma duzeyine gelemeyen arkadaslar bu programi kesinlikle denemeleri gerekiyor...Benim gibi bir dil dahisi bile bu programi 8-10 sene once temin etmis olsaydi durum cok daha farkli olurdu. Cunku program2006 ortalarinda A.J isimli dahi bir Amerikali tarafindan uretilmis ve yaklasik 3 sene gibi kisa bir surede dunyanin her tarafindan deli gibi uyeleri mevcuttur...Ingilizcesi icin bu programi denemeyen arkadaslara artik diyecek ve soyleyecek baska bir cozumum kesinlikle olamaz...Bu programin kitabi veya CD si mevcut degildir...Online verilen dokumanlar sonradan DVD ye aktarilmistir. Ilgilenen arkadaslar asagida verilen numara ve mail adresi ile irtibata gecerek siparis edebilirler...

xxxxxxxxxxxxxxxx

adreslerine mail atarak siparislerini verebilirler...Verilecek hesaba Effortless English DVD ve kargo bedeli olmak uzere 15 TL nin yatirilmasi halinde ayni gun siparisleriniz adreslerinize iletilmek uzere ozel kargoya verilecektir...

yine guzel paylasimlarindan biri Hocuspocus ellerine saglik indirmeye baslariz yawas yawas ta tamamlariz

ellerin dert görmesin çok iyi paylaşım ve anlatımın için ayrıca teşekkür ederim

emeğine sağlık indirdim ve kurdum mükemmel çalışıyor

güzel bir paylaşım. eğitim paylaşımları benim çok hoşuma gider. devamını bekleriz.

eline sağlık güzel paylaşım olmuş

fiiller,zarflar,isimler,sıfatlar vs.. elinde saglam bi doküman olan varsa paylaşabilirmi
kağıda çıkaracağım
en çok kullanılan fiiller,sıfatlar vs.. gibi

Geri