..:: Mükemmel Bir Program(Hiç Bir Yerde Yok ::..

butonu yapmış bir sürü teşekkür almış maşallah :)

heyy Lisans lı program vermek yasaktır aa aip walla tesüf ederim :D heral yakışır sonuna kadar yürüüü seni kimse tutamaz rahat ol be gülüm :D

Healde İİdİmdİr. Edanada Oynayanlar ''egb'' Clanini Bİlİrler. Youtubeye Gİrmenİzİ Önerİrİm !! Sadece H34lİst Yazin Kİm OlduĞumu GÖrÜn

:clapprogram çok harika ve çok uzun bunu indirirsem kota dolar çok sağol:clap

Çok güzel bir programı daha sizlerle paylaşmak istedim.
Programın adını başlıkta yazmadım ki daha çekici olsun :emzik
İşte Programı tanıtıyorum:

TEŞEKKÜR BUTONU

post_thanks.gif

NE İŞE YARAR PEKİ?

1.Çok kullanıldığında paylaşım yapan üyenin paylaşımlara
devam etmesini sağlar.
2.Sizi; teşekkürler, sağol, güzelmiş gibi boş mesajlardan kurtarır.
3.Emeğe saygının en güzel örneğidir.
4.Forumda görev almak isteyen paylaşımcı üyelerin kimliğinin
ortaya çıkmasını daha iyi sağlar ki en önemli özelliğidir ve
forumda görev alınca bu sizde daha çok, daha iyi ve daha
kaliteli paylaşım demektir.
5.Konudan memnun olduğunuzu kısaca belirtir.
6.Paylaşım yapana kendini iyi hissettirir bir çıkar bir kazanç sağlamaz.

Not:Aslında bahsettiğimiz şey hiçte bilinmeyen bir şey değil
çok bilinen ve az kullanılan birşey.
Not2:Bunu konuyu ben teşekkür almak için değil anlayışınız
için açtım çünkü paylaşım yapıp teşekküre ve forum içerisinde
yer edinmeye ihtiyacı olan o kadar çok üye var ki :eek:

Son olarak: 1sc0rp!tX yada AsS@SsiN size çok güzel sabitlik bir konu...
teşekkürler

Evet HakLısınız Adam Alıyor Kacıyor Alıyosun bari Bi Teşekür et ..

cok güzel hatırlatma .

tesekkur ederim kardes eline saglık.keyi falanda varmı

Gerçektende hiç bir yerde olmayan bir program.Bence süper bir düşünce olmuş.Yalnız bir eksigi var programın.Teşekkür et yazısı yerine ne bileyim indir falan yazılmalı o butona basıldıgında indirme linkine yönlendirmeli.genede güzel düşünmüşsün kutlarım seni

ne ıse yararıoo?

Aslında bir espiri programı kişileri teşşekkür ettirmek için yapılan çok da güzel bir espiri.Çok da güzel olmuş.

arkadaşlar içinizde mutlaka upload yapanlar vardır.ve onlar bilirlerki upload yapmak download yapmaktan daha uzun ve zahmetli bir iştir.Sizin 3-5 dk indirdiginiz programı upload yapan kişi 10-15 dk upload eder.tabi program küçük boyutlu ise.Siz 100-120 kb/sn ile download yaparsınız upload eden kişinin en yüksek hızı 20-25 kb/sn dir.(1024 baglantı için örnek)Bu nedenle uzun zaman alır.Bunun yanı sıra arkadaş size bu programı upload edebilmek için önce arar bulur dener ve sonra upload eder dolayısıyla sizin 2-3 dk zı ayırıp download ettiginiz program için upload eden kişi belkide 40-50 dakikasını belkide 1 saatten daha fazlasını harcar bazı kişilerde 5 sn sini ayırıp teşekkür yazmazlar.işte bu kişilere çok zekice çözüm

çok güsel olmuş paylaşım beni bi mutlu etti bi mutlu etti bilemessin? çok rahatladım bu program içimi ferahlattı. kendime geldim saolasın.

Microsoft Office Enterprise 2007:

Doğrulama Başarısız Oldu
Microsoft, Office'i yüklemek için kullanılan ürün anahtarının hatalı kullanılmış, çalınmış veya geçersiz olabileceğini belirledi

Geri