Mümkünse 2039`a Kadar Ölmeyin!

15 Yıl Sonra Avrupayı 30 Yıl Sonra Amerikayı Fetheticeğimizden Bunlar Gerçeklerşmeyebilir :D (Tabiiki İktidar Değişikliğinden Sonra ;) )

o zaman yaşamanın bi anlamı kalmaz ki özel hayat yoq olur

2039 a kadar yasamak tabıkı ısterız ama bu teknoloji bukadar radyasyon kansorejen madde derken bu teknolojiyi goremeyız belkı gerci ALLAH bilir ama ben istemem boyle teknolojı suankı bıle bence cok fazla artık nereye gıdıyoruz hıc aklım almıyor ...................

derin dondurucuda atalım kendimizi o yılda tekrar cözulelim olailirmi?:gulumseCocuk:

e zaten ışık hızına koşsak bir camı kırmadan içinden geçmemiz mümkün :D:D ama o hızda koşmak mesele:D

Bundan 100 sene önce 19oo'lü yıLLarın başında bütün biLim adamLarı 2ooo'Li yıLLarda insanların gökLerde yaşıyacağını,
Bir yerden biryere ışınLanacağını vs söyLüyorLardı,
Bu durumda aynı ona benzemiş,Biraz abartıyoruz sanki
Kendimizi kandırmayaLım,30 sene sonra çokdda büyük farkLıLıkLar oLacağını sanMıyorum şahsen ben,
IşınLanma duvar arkasını görme feLan faso fiso geLiyor bana,
Ama ömrümüz yeterse görücez o yıLLarıda =)

Ölmiyceğimizi bi Allah bilir. Ama görmek isteriz.

sigara yasagı nolcakmış bısey bılen varmı.

fener türkiye kupasınıda alacak mı alacak sa yaşarım valla aohaohaohoaohaohaoha

Kall-el papucun dama atılacak gibi :) en iyisi kripton a geri dön ( O Da yok oldu gerçi ama ne yapalım yönetmenden rica ederiz yapar bir kıyak)

Kuranda Geçen ayetlere göre nesneler ışınlana bilir ancak canlılar ışınlanamaz

ayrıca bilim adamları en son bir gemiyi ışınlamak istediler hemde içindeki insanlarla gemi 3saniyeliğine başka bir ülkede göründü sonra gene geri geldi ancak içindeki insanların çoğu yanmıştı söylentilere göre kurlulanlar artık duvardan geçebiliyordu ancak öldürüldüler çünkü kimyaları bozuldu tamamen hızla alakalı ancak insan metobolizması bu hıza dayanamıyor ortaya kötü sonuçlar çıkabiliyor ayrıntılı yazmak isterdim uzun zaman önce okumuştum aklımda kalan bu

İlerde ışınlanma diye birşey olabilir olduğunda da demekki insan vucüduna zarar verecek ama insanoğlu buna karşı dayanıklı bir elbise mutlaka üretir.Hayal gücü sınırsızdır.

ben inat 2038'de geberecegim, tövbe tövbe

Geri