Münevver’in babası helallik teklifini kabul etti

WastabMan

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Etiler'de öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun ailesinden 3 milyon Euro helallik parası istedi.

090831-s%C3%BCreyya-karabulut1.hlarge.jpg

İSTANBUL - 3 Mart'ta başı kesilerek öldürülen ve cesedi çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, Fox TV'ye çeşitli açıklamalarda bulundu.

Süreyya Karabulut, katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun ailesinden kendisine haber gönderildiğini ve “cinayete karşılık helallik” teklif edildiğini söyledi.

Baba Karabulut, kendisinin bu teklifi 2 şartla kabul edebileceğini belirtti.

Kaynak: NTV

Sizin Yorumlarınızı ve Düşünceleriniz Nelerdir ?

Doğru bir karar değil bence :(

180 Gündür Suçlular Cezasını Çeksin Diye KEndini Paralamadı mı Bu Adam ?
Gerçi Şartlarını da Merak Dinlemek Lazım !

bu adam iyice medyaya kendisini kaptırdı

bundan sonra kızını unutup kendi medyatik meselesinin derdine düşmüş

bu adama zamanında çok konuşma demişlerdi

3 Eylül de süprizim var diyordu. Sanırım oda yalan oldu, parayı görünce :(

Güzel Türkiye'mde buna benzzer onlarca cinayet oluyor her gün.Hiçbirini duymayıp sadece bu cinayetin bu kadar hatırlatılması GÜZEL(?) medyamızın bir kıyağı olsa gerek.

Parayla mı oluyormuş helallik bu duruma gülüyorum.

kaptırdı kendini walla her gün orda burda tamam bizde yakalansın diyoruz ama ne bu artık her gün de tv ye mi çıkılır türk polisi elinden geleni yaptığına eminim

olacağı buydu malesef. kızının üzerinden reklam, daha sonrada gelsin papeller. ne hale geldi Allahım şu toplum

Allah Yardım Etsin. Kızının Kanını Parayla Satmış Oldu Bende Diyordum Bu Adam Mucadele Edıyor Içeri Tıktıracak Diyordum Parayı Görünce şaşırdı Mı Ne Yaptı Bu Adam. Demiştir şimdi Kendi Kendıne Veya Yakınlarıyla Beraber Konusmuşlardır 3 Milyon Isteyelim Olay Kapansın Die. Vay Be Desene Olan kıza oldu.....
Dur Bakalım Daha Ne Olacak Belki Pişman Olur Adam Iddialarından Vazgecer. Hayırlısı.

helal lik hakkı vardır... kabul etmesinde bi sakınca yoktur

dogru degildir diyenler neye göre dogru degildir diyor...

cem yakalanınca cezasını çekecek ama aileninde acısını dindirecek bir hamle ile helallik bedeli ödemeli

bence karabulut ailesi dogru karar almış

saygı duyulmalı ve manşet konusu yapılmamalı

paylaşımın için teşekkürler

Dün haberlerde gösterdi kırmızıya boyanmış testereyi boynuna dayayıp Garipoğlu ailesi benide kessin razıyım diyodu. Bide piskolog çıkarmışlar bu tepki neden diye soruyolar.

helal lik hakkı vardır... kabul etmesinde bi sakınca yoktur

dogru degildir diyenler neye göre dogru degildir diyor...

cem yakalanınca cezasını çekecek ama aileninde acısını dindirecek bir hamle ile helallik bedeli ödemeli

bence karabulut ailesi dogru karar almış

saygı duyulmalı ve manşet konusu yapılmamalı

zanlı yakalanıp cazasını almış olsaydı bu konu(helallik) zaten fazla konuşulmazdı..bence saçma bir uygulama fakat uygulayanlar için bu böyle olmalı. aksi insanın aklına doğal olarak soru işaretleri getiriyor..

haberi izledim. benim anlaya bildiğim. mağdur baba bu para olayını zanlının teslim edilmesi ile birlikte kabul etmiş. Fakat zanlı teslim edilmemiş ve isyan etmiş. aynı zamanda mağdur babanın pisikolojisinin tamamen bozulmuş olduğu bence kesin.

bu olay zaten mağdur aileyide aşıp bir ülke meselesi haline geldi. aynı zamanda güvenlik güçleri içinde adli bir cinayet soruşturması dışında bir prestij meselesi. ülkede tanınan ve zengin bir vatandaşın akrabası suç işlediğinde, konumunu ve gücünü kullanıp bu işten sıyrılabiliyormu, sıyrılamıyormu hepbirlikte göreceğiz.

parayala helallik mi olur ya :?

Bence Her Ne Şartla Olursa Olsun Parayı Kabul Etmemesi Gerekirdi...

Güzel Türkiye'mde buna benzzer onlarca cinayet oluyor her gün.Hiçbirini duymayıp sadece bu cinayetin bu kadar hatırlatılması GÜZEL(?) medyamızın bir kıyağı olsa gerek.

eğerki katil bukadar zengin bir ailenin oğlu olmasaydı ve kızın kafasınıda kesmemiş olsaydı bukadar uzamazdı...Daha yeni mardinde 50 kişiyi birden katlettiler kim konuşuyo şimdi ? hiçkimse

bu adamda yakında bir kaynana programı sunarsa hiç şaşırmam.çünkü sonuç oraya doğru gidiyor

Geri