Müthiş ! Bilgisayarınızı Canlandırın!..

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
25am9uc.jpg

Aslında bende pek denilenlere inanmamıştım ama öyle bir zaman geldi ki başka çaresi yoktu. Bilgisayar acayip yavaş sürekli donuyor ve takılıp duruyordu. İşlem Bile Yapamıyordu. Sorun kesin HDD de dedim ve format attım Windows kurdum yine aynı üstelik windows tekrar çöktü Yeter Canımı Sıktın dedim! Bastım Low-Level Formatı! Toplam 8 Saat Sürdü Ama Tertemiz Bir HDD Sahibi oldum. Şimdi çoğu kişi sanıyor ki HDD’ye format atınca tüm bilgiler siliniyor. HAYIR! Windows Araclığı ile attığımız format sadece yüzeysel formattır. Bu şekilde Hdd ne kadar yaşlı ise hdd de bilgiler o kadar kalıcı olur ve siz anlamasanız bile hdd yavaş yavaş dolar ve yavaşlar işte tam bu sırada yapmanız gereken Low-Level Format atmak! Active Kill Disk Adlı program ile HDD’ye Low-level format attım ve Tertemiz bir hdd oldu. Active Kill Disk Nedir? Nasıl Format Atabilirim? Derseniz İnternette Bir sürü resimli anlatımı Var. Ha Sakın Bilgisayarım yavaşladı artık programları kaldırmıyor demeyin samimi olarak söyleyebilirim ki %50 Civarı bu sorun hdd den kaynaklanmaktadır…

fuLL surumunu asagıdaki Linkten indirin ve farkı görün ..

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Ekli dosyalar

• computer-main_Full.jpg
    computer-main_Full.jpg
    31.7 KB · Görüntüleme: 1,249
Bu Programı kullanmadım ama alternatif olarak Maxtor un geliştirdiği Maxblast programını kullandım bu tür konularda ciddi manada performans artışına sebep oluyor bu tip programlar kullanmanızı öneririm

ama baya uzumn sürüyo taraması bide lektrikler falan giderse gitti hdd

Bu programlarla hdd yi biçimlendirmek istersen hdd nin tamamını biçimlendiriyor,yani bölünmüş hdd niz varsa dosyalarınızı başka bir yere taşımalısınız,bende yaptım baya bir yenilenme oldu.

Geri