Müzik böLümü A.Mod Adayıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deer forumun heryerındesn.
bence +1905

destekliyorum arkadaşım seni +007

quickreply.gif
1 diyorum hayırLı olsun.. :)

HoCuSPoCuS' Alıntı:
başka forumda mod oldugun sürece burada mod olamayacağını biliyorsun

BAŞKA SÖZE NE HACET ----

FoFeR' Alıntı:
BAŞKA SÖZE NE HACET ----

bence o açıdan düşünmemek lazım eğer iki siteyede zaman ayırabiliyorsa sorun yok demektir diğır nerdeyse gününün yarısını nette geçirio bence elbette zamanını ayırabilir...

Ben Zaman Ayırmaz Demedim !!!
Başqa Bir Sitede Mod Olman Bana
Göre ETİK Değil Zamanla Alaqası Yoq

Bu Arada A.k.A_EjAy Süreqli Mesaj Kasma
Bir Mod a Yaqışmıyor

Seni Tanımıyorum Bile Seninle Ne Derdim Olabilir Ki
Hayırlısı Olsun....

diğer görevlerini bırakıp müzik bölümünde
tarafsız yorumlar yaparsan ve tarafsız kararlar
verirsen olmalısın :]

açıkçası burda bir konu açılırken ilk önce kişinin gorev almak istediği bölüme girer göz atar ona göre karar veririm fakat burdaki yorumlara göre karar vermek zorunda kaldım...
1.si senin için olumlu veya olumsuz düşünebilen kişiler olabilir saygı duyulması lazım sen zaten bu yorumları alabilmen için konu açtın...
2.si hackyell yonetimine girdiğin zaman beraber çalıştığın insanlarla uyum içinde olman lazım crazyboy ve fofer ark.larımızla yukarıda gecen tartışma ise bunun aksini gösteriyor
3. başka forumda mod olman hakkında yorumlar zaten yapılmış...
o yüzden şimdilik -1
yinede hayırlısı olsun...

müzikle ilgili birine benziyosun+++1999

Ol kardeşim.
Bence sana yakışır.

+1905

Bu işi de bu kadar abartmayın bence. Dünyanın sonu deil.

BEN ASLINDA MÜZİK BÖLÜMÜ HAKKINDA FİKİR BELİRTMEMEYE KARAR VERMİŞTİM AMA DeeRPaRtY NİN MOD LUĞUNUN OLUMLU YADA OLUMSUZ ONAYLANMADIĞINI GÖRÜNCE BENDE FİKRİMİ SÖYLEME İHTİYACI DUYDUM .
SERCİNHO7 MÜZİK BÖLÜMÜNE MOD ADAYLIĞINI KOYDUĞU ZAMAN ONUN YETERSİZ OLDUĞU SÖYLENMİŞTİ BENDE O ZAMAN DeeRPaRtY NİN OLMASINI SÖYLEMİŞTİM . ÇÜNKÜ BÖLÜM İÇİNDE AKTİFTİ, BİR FİİL MÜZİKLE UGRAŞIYOR ( REP , ROCK, ARABESK , SANAT , POP MÜZİK DALI ÖNEMLİ DEĞİL) MÜZİKLE İLGİLENİYOR OLMASI BENİM İÇİN YETERLİ ZATEN MÜZİKLE UGRAŞAN BİR KİŞİ KOLAY KOLAY KİMSEYİ MÜZİK ZEVKİ YÜZÜNKEN AŞAĞLAMAZ. ( Kİ DEERPARTY REP Cİ OLMASI YÜZÜNDEN SEN REPCİSİN OLAMAZSİN GİBİ TAVIRLA KARŞILAŞMIŞ BU YÜZDEN DE BAŞKA TÜR MÜZİK TARZLARINA TAVIR ALACAĞINI SANMIYORUM .)

MÜZİK BÖLÜMÜNDE MÜZİKLE ALAKALI YELPAZESİ GENİŞ BİR AKRADAŞIN BULUNMASI GEREKMEKTEDİR. BU YELPAZE HER MÜZİK DALDA OLMALIDIR.

VE BEN DİYORUMKİ '' DeeRPaRtY '' BU İŞİ KIVIRACAK KAVAMDA VE YETENEKTİR.

DeeRPaRtY YE ++1
DeeRPaRtY YE ++1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri