Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimler Yeterli Bu Konuda Sanırım.Benim Moderator Olduğum Bölümde Değil Konun Mesajın Dahi Yok.
Moderator Olmak İse İsteğin
Yetersizsin.
İyi Geceler.
Edit:Arkadaş Bölüme Acil Bir Moderator Gerekli Olduğunu Düşünmüş Bana Göre Müzik Bölümünde Sadece Dj Bölümüne Moderator Gerekli Olduğunu Düşünüyorum.
Eğer Konuyu Açan Arkadaş Moderator Olmak İstiyorsan Bu Bölümlere Üzülerek Yetersizsin Diyorum Tekrar.
Edit 2) Arkadaşım Konuya Sonradan Vakıf Olabildim Delikanlıyım Meraklanma.Böyle Kaba Bir Şekilde Yazmazsan Mesajlarını Sevinirim.Yazdıklarım Aklımda Tekrar İstersen Yazarım.Umarım Anlatabilmişimdir.
Sen Şikayetini Dile Getirmişsin Ama Üyelerde + falan Vermiş Bütün yorumları Okuyunca Aklım Gitti.
1. Ben Mod oLmak için Baswurmadım...
2. Aynı ParcaLar weriLior die KonuLar BirLeştiriLdi...
3. Admin Hawasında KonusmaLar Yapıosun... Özenti oLma Kendin oL...
Mod oLmak için Baswurmadım. Yani Bütün YasdıkLarın Bos oLmus...
Önce Oku Sonra Yorum Yaph...
chuickies Edit'Leme deLikanLı oL !!!
YazdıkLarının Arkasında Dur !!!
tartışmaya gerek yok ama bazı görüşlerimi ortaya sunucam
zaten bu görev başwurusuda diiildi ama o yöne doru cevrilmiş
katılırsınız vea katılmazsınız herkes özgür
rap müzikle ilgileniosun sen olamazsın die bi mantık olamaz zaten rapde bi müzik dalıdır.zaten tüm müzik dallarıyla ilgilenicek bi arkadaşta bulunmaz herkesin bi tarzı wardır.yarın bi gün popla ilgilenen buluruz oda arabeskle ilgilenmez ona arabeskle ilgilenmion sen kardeş olamazsın diemeiiiz.
ben olumlu düşünüodum olumlu düşünmemin nedeni bu arkadaşımız müzikle ilgilenlerin arasında en önde gelio o yüzden.zaten djliklerini falanda bilirsiniz.msj sayısına wea tşk sayısına bakmadım hic önemli olan birazda tecrübe siz bana derseniz ki msninde şunlar yazıo bunlar yazıo tabi ona karışamam o yönde haklı olabilirsiniz cünkü HH e gelicek kişinin bu yönleride önemlidir doru.