Müzik HaßerLeri A.mod Adayıyım :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
28kjamx.jpg

Öncelikle Bu Kadar Clon Üyelik Alarak Bir Dünya Rekoruna İmza Atmandan Dolayı Seni Tebrik Ediyorum Ama Bir O Kadar Da Bunu Başka Bir User'ın Yapması Halinde Sınırsız Banlanması Gerekirken Senin Hala Nasıl Banlanmadığını Anlayamıyor Ve Sana Sonsuza Dek - 1905 Diyorum İşin Açıkcası Hayırlısı Olmasını Da İstemiyorum :goz:

sana verdiim + ları tek bı mod luk konusunda bırıne werseydım o mod olurdu = ))

+++kafana göre

valla dai mod olup olmamak senın ıcın bısı deıstırmıcek zerre karakterındende bısı deısmicek onuda bılıorum hanı öle rahattayım onun ıcın sadece bu baslık kac sayfa olucak onu merak edıorum :D

işin açıkçası bundan önceki başvrunun kabul edilmeyeceğini tahmin ediyor ve bu konun için + vermeyi düşünüyordum..ancak dark_angel bir önceki konunu kapatırken açtığın klon üyelikleri göstererek böyle bir üyeyi hiçbir şekilde mod yapamayacağını söylemişti..budurumda - üzgünüm

- [ eksi ]

Öncelikle Bu Kadar Clon Üyelik Alarak Bir Dünya Rekoruna İmza Atmandan Dolayı Seni Tebrik Ediyorum Ama Bir O Kadar Da Bunu Başka Bir User'ın Yapması Halinde Sınırsız Banlanması Gerekirken Senin Hala Nasıl Banlanmadığını Anlayamıyor Ve Sana Sonsuza Dek - 1905 Diyorum İşin Açıkcası Hayırlısı Olmasını Da İstemiyorum :goz:

ßu OLayı Daha Önce Dark_AngeL Yapmı$tı.. TekrarLamak AnLamsız.. Üretici OLunda ßiraz Daha GecerLi SeßepLer ßuLun..

AnLayamazsın Cünkü ßenim HackheLL'de Ya$adığımın 10'da 1'ini Ya$amamı$sındır..

ßen 2006 Hazirandada Mod Adayıydım.. 2016'da Mod Adayı OLurum..

Senin Mod OLduğun ßöLümün 2 Ku$ak Üstünü Gördüm..

iLk ve Son Mesajım ßu Konuda.. iyi ForumLar :)

Sana Oyum Herzaman [---2008] bence üye olmayı bile hak etmiyorsun

baksana şu clonlarına pff

(+++++) Başarılı olacağına inanıyorum. (+++++)

deer bence müzik işinden şurdaki herkesten daha ii anlıyor.biraz çılgın bir kişilik olabilir clonuda olabilir ama mod olsun bence.hh gelişcek sonuçta.mod olduğunda daha çok ilgilencek bölümle. + inş olursun

benden [ - ]

Duygsual Davranıyorum [ + ]

28kjamx.jpg

ya şimdi kimsenin avukatlıgını üstlenmiyorum..
ama şimdi her zaman aynı gerekçeyle yaklaşılırsa bence bu durum gözardı edilemez hale gelir..
deeerparty'i belki en çok banlayan kişilerden biriside benimdir..
ama bu şahıs hiç bir zaman hiç bir şekilde ne forumdan uzaklaştı nede kendini bilmez kişiciklerle beraber olup site hakkında kötü bişy söyledi hep aramızdaydı öyle yada böyle.. ben deerpatry'nin bu görevi iyi bir şekilde üstleneceğini adım gibi eminim. çünkü bunun için çok uğraştı yeni mod olan kimse alınmasın herkes emeğiyle mod oluyo şimdi onlar oluyoda deer'in neyi eksik hiç kimsenin mi hatası yok ve yine alınma realist sende şifreni kaptırmıştın buda büyük bir hataydı ama affedildi mazır görüldü.. her neyse
şimdi deerparty başka bir üyelik alıp deer oldugunu bilmiyelim.. 2 ay içinde mod olur ben bundan adım gibi eminim.. her neyse.. dahada uzatmıycam..
alperin mod olma konusunda eğer bizim kefilliğimiz bir işe yarıyorsa ben ona kefilim.
artı bora'da o zaman için konuşmuştu belki kimbileblirki..

yeter artık + vere vere sıkıldım.. =) tarafsız yaklaşırsanız sizde qerçekleri qörebilirsiniz.. :goz:

Yaptıklarına karsılık sınırsız ban almaman sanırım en güzel mükafatlardan biri senin için, hackhelle birşeyler verdigin ve cok sevdigin göz önüne alındıgında sınırsız ban almamanda normal, ama yönetim için yeterlimi sanmıyorum.

- hayırlısı

HackHeLL'e baglılıgın tartışılmaz ama clon üyeliklerininde affedilir tarafı yok başka bir user yapsa sınırsız banlanırdı bence su anda forumda olmana şükret.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun .
---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri